Gratis whitepaper

Hæv din it sikkerhed markant

I dette whitepaper får du et indblik i hvordan du med 7 tiltag kan hæve din it sikkerhed markant. Hent det kvit og frit herunder.

Hæv din it sikkerhed markant

Trusselsniveauet i Danmark er hævet markant

Center for Cybersikkerhed hævede tirsdag den 31. januar 2023 trusselsniveauet for cyberaktivisme fra MIDDEL til HØJ. På baggrund af det, har vi udarbejdet ovenstående whitepaper, hvor du kan få et indblik i 7 tiltag du kan bruge for at hæve niveauet på din it sikkerhed. 

Spar penge på dit it budget

Trusselsbilledet har ændret sig

I forbindelse med de fortsat øgede spændinger imellem Rusland og Vesten udfører pro-russiske cyberaktivister mange angreb mod skiftende mål, som der udvælger inden for en bred vifte af NATO-lande, heriblandt Danmark. De pro-russiske hackere angriber løbende disse sektorerer, de anser for at være symbolske for andre landes støtte til Ukraine. De går blandt andet særligt efter myndigheder og virksomheder inden for transport-, finans- og forsvarssektoren.

Vi har udarbejdet 7 tiltag du kan gøre for at højne din it sikkerhed markant, hent dem på linket herunder. 

Øg din it sikkerhed

 

Sotea – din it afdeling

It sikkerheds produkter

Få ro i sindet og bliv beskyttet mod datatab, hacking og andre it trusler. Se hvilke it sikkerhedsydelser vi tilbyder. Eller klik på linket her og find ud af hvad it sikkerhed indebære.

Læs mere om it sikkerhed

 

Vil du høre mere om hvordan vi kan højne din it sikkerhed?

It outsourcing gjort nemt

keyboard_arrow_up