It outsourcing

Det starter med dit it behov. Lille som stort. Vi er her for at gøre it enkelt for dig.

It outsourcing tilpasset dit it behov

It outsourcing der skaber værdi for din forretning

It outsourcing skaber værdi for dig og din forretning. Det gør det ved at du får adgang til en fuld it afdeling, hvor du kan skalere op og ned som dine behov ændrer sig. It er ikke statisk, men ændrer sig løbende, derfor gør vi en dyd ud af at kende din virksomhed, og være tæt på dig når der er ændringer i markedet. Ved os får du it outsourcing på abonnement, det betyder at du altid kender prisen på din it løsninger og på din it afdeling. Det kalder vi for Nul ekstraregninger. Nogensinde.

Når du vælger at outsource din it til os, står vi til rådighed døgnet rundt, vi lever af glade og tilfredse kunder, og har ingen time fakturering – dét giver værdi for din forretning.  

Se prisen på it oursourcing

 

It outsourcing ved Sotea

Vælg selv fra vores it menukort

Det er simpelt. Vi tager en snak om dine it behov. Du sætter kryds (på vores it menukort) i de produkter og services, du har brug for. Her er fast pris på alting. Også på implementering. Så du kan undgå ubehagelige overraskelser.

Outsource hele eller dele af din it

Vi kan tage os af det hele. Fra servere og softwarelicenser til sikkerhed og backup af dine data. Og du kan altid skrue op eller ned for serverkapacitet og it ressourcer.

 

Se prisen på it outsourcing

Outsource hele eller dele af din it

Kald os bare kollegaer

Outsourcer du din it til os, får du dit eget faste it team, der kender dig, din forretning og din it løsning. Vi tænker it for dig, som var det vores egen løsning.

Hør mere

En it løsning med et fast it team

Sådan arbejder vi med outsourcing

Når du har valgt dine it produkter og services, bygger vi din løsning til dig i et parallelt miljø. Her kan du teste det hele af, før du beslutter dig endeligt. Princippet er: glad eller gratis. Når du er glad, implementerer vi straks løsningen. Og så skal du ikke spekulere mere på it.

Sådan arbejder vi med outsourcing

It sikkerhed som det bør være

Vi garantere dig et højt sikkerhedsniveau. Din løsning ligger trygt i skyen. Her overvåger vi alt 24/7. Året rundt. Vi er certificeret til at håndtere skrappe krav til datasikkerhed igennem vores ISAE 3402 revisorerklæring.

Kom i kontakt

Certificeret i datasikkerhed

Det er nemt at skifte outsourcing partner

Når du har valgt dine it produkter og services, planlægger vi processen og bygger løsningen til dig i et parallelt miljø. Her kan du teste det hele af, før løsningen tages i brug. Når du er glad, implementerer vi straks løsningen.

Og så skal du ikke spekulere mere på it.

Se hvor nemt det er

Det er nemt at skifte it leverandør

7 grunde til at outsource din it til os

Slip for it ansvaret og frigiv ressourcer.

Kend dit it budget – hver dag, året rundt.

Få fri it support med en it afdeling ved os.

Overhold compliance, GDPR og it sikkerhedskrav.

Få skalerbarhed – skru op og ned efter behov.

Nem og hurtig implementering.

Få årlige strategiske udviklingsmøder, så din it altid er gearet til din forretning.

Hvad koster it outsourcing?

It outsourcing kan være komplekst og indeholder ofte servere og data mængder vi ikke kan tage højde for i denne beregner. Men som tommelfingerregel kan du her få svaret på hvad en it afdeling med fri support, Microsoft 365 business premium licenser og sikkerhedspakker ved os koster.

Har du behov for at få et fuldt overblik over prisen inkl. servere, backup og et af vores øvrige sikkerhedsprodukter koster, så kontakt os.

Ofte stillede spørgsmål om it outsourcing

Ja, den kan altid tilpasses. En it løsning er aldrig statisk, den skal kigges på minimum en gang om året, da it verdenen hele tiden udvikler sig. Dit it behov vil forandre sig i takt med at virksomheden udvikler sig. Derfor skal og bør en it outsourcing løsning tilpasses løbende. Med en it outsourcing løsning og it afdeling ved Sotea bliver du løbende kontaktet når der sker ændringer i it verdenen som passer til din virksomheds behov.

Hvis du har en it outsourcing aftale med os, så hjælper vores stærke support team dig som en del af din it afdeling. Det vil sige, hvis du har en it udfordring der kræver hjælp, ringer du blot ind, uden vi sender dig en regning på medgået tid. Læs hvorfor vores kunder er glade for os og vores support.

Nej, det gør i ikke. Kontrakten med jeres it partner, vil altid fremvise hvilke services i køber af dem. Det er ikke ens betydende med at i ikke kan ændre i jeres services, opgradere eller nedgradere dem. It outsourcing er en tillidssag, og det er vores ypperste ansvar altid at sørge for at i er informeret om de nyeste tiltag, og kan træffe en beslutning på et oplyst grundlag. 

Det er altid muligt at komme ud af sin it outsoucring aftale på bedst mulig vis. Kig jeres kontrakt igennem og se efter bindings perioder og opsigelse. At outsource sine it løsninger er et partnerskab imellem jer og jeres it partner, det skal favne begge parters interesse. Tag fat i os og så hjælper vi dig med at se din kontrakt igennem og evt. komme ud af den, se hvor let det er at skifte til it partner til Sotea.

Sig ja til et uforpligtigende rådgivningsmøde med os, og lær os at kende. It er en tillidssag, det hører vi igen og igen fra vores kunder. Det vigtigste for dem er tilliden til os som deres it outsourcing partner. Vi har siden år 2000 leveret overskuelige it løsninger. I dag supporterer vi mere end 6500 it brugere og agerer it afdeling for mere end 500 danske virksomheder. 

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

It outsourcing gjort nemt. Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up