It outsourcing

Det starter med dit it behov. Lille som stort. Vi er her for at gøre it enkelt for dig.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Hele eller dele af din it

Vi kan tage os af det hele. Fra servere og softwarelicenser til sikkerhed og backup af dine data. Og du kan altid skrue op eller ned for serverkapacitet og it ressourcer.

 

Kom i kontakt

Du kan outsource hele eller dele af din it

Vælg selv fra vores it menukort

Det er simpelt. Vi tager en snak om dine it behov. Du sætter kryds (på vores it menukort) i de produkter og services, du har brug for. Her er fast pris på alting. Også på implementering. Så du kan undgå ubehagelige overraskelser.

Kald os bare kollegaer

Outsourcer du din it til os, får du dit eget faste it team, der kender dig, din forretning og din it løsning. Vi tænker it for dig, som var det vores egen løsning.

Hør mere

En it løsning med et fast it team

Sådan gør vi

Når du har valgt dine it produkter og services, bygger vi din løsning til dig i et parallelt miljø. Her kan du teste det hele af, før du beslutter dig endeligt. Princippet er: glad eller gratis. Når du er glad, implementerer vi straks løsningen. Og så skal du ikke spekulere mere på it.

Sådan leverer vi it services til dig

It sikkerhed som det bør være

Vi garantere dig et højt sikkerhedsniveau. Din løsning ligger trygt i skyen. Her overvåger vi alt 24/7. Året rundt. Vi er certificeret til at håndtere skrappe krav til datasikkerhed igennem vores ISAE 3402 revisorerklæring.

Kom i kontakt

Certificeret i datasikkerhed

Det er nemt at skifte

Når du har valgt dine it produkter og services, planlægger vi processen og bygger løsningen til dig i et parallelt miljø. Her kan du teste det hele af, før løsningen tages i brug. Når du er glad, implementerer vi straks løsningen.

Og så skal du ikke spekulere mere på it.

Se hvor nemt det er

Det er nemt at skifte it leverandør

7 grunde til at outsource din it til os

Slip for it ansvaret og frigiv ressourcer.

Kend dit it budget – hver dag, året rundt.

Slip for it supporten – uanset hvilke it problemer du har.

Overhold compliance, GDPR og it sikkerhedskrav.

Få skalerbarhed – skru op og ned efter behov.

Nem og hurtig implementering.

Smilende og servicemindede it kollegaer.

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

It outsourcing gjort nemt. Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up