Hej! Vil du være en del af Sotea? 

Tonny, Jess, Dorthe, gør karriere indenfor it

Ledige jobs

Vil du være en del af Sotea? Så tag et kig på vores jobopslag og mærk, om arbejdsglæden lynhurtigt spreder sig. Gør den det? Søg med det samme.

Sådan ser vi ud i tal.
Vil du være en del af os?

32 ansatte

3 lokationer

100% god arbejdsplads

Bliv en del af Sotea familien

Her er der højt til loftet og plads til alle. Det eneste, der er vigtigt for os, er, at du elsker dit arbejde. Her har du mulighed for enten at arbejde på vores hovedkontor i Silkeborg, på vores kontor i København Ø eller i vores svenske afdeling i Upplands Väsby i Sverige.

Der er mulighed for at arbejde remote, hvis det passer dig bedst. Her er en gennemsyret tone af frihed under ansvar, hvor du får, hvad du giver.

Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

Giv lyd, hvis vi er et match, og tag så lige et kig på vores ledige stillinger igen, eller søg uopfordret. 

Se ledige stillinger

En it løsning med et fast it team

Enkelthed, åbenhed og dedikation

Det er de tre nøgleord, vi stræber efter at opnå i hverdagen. Med ordene tænkes der både på kunderne, men især også på medarbejderne. 

Det er vigtigt, at vi alle arbejder i samme retning og deler viden på kryds og tværs af afdelingerne. Vi tror på, at vi kan opnå dette igennem de tre nøgleord.

God mad er vigtigt

På begge lokationer i Danmark har vi fantastiske kantineordninger. Så du kan allerede godt begynde at glæde dig til at få fyldt maven med rigtig god mad.

Ude godt, hjemme bedst...

Lars er vendt hjem til Sotea efter at have konstateret at græsset ikke var grønnere på den anden side.
”Da Sotea blev opkøbt at IT Relation, valgte jeg at sige ja til et nyt job. Jeg ønskede ikke at arbejde i en stor virksomhed – det har jeg prøvet tidligere,” siger Lars og fortsætter:
“Jeg er glad for at være vendt hjem igen, og jeg har savnet Soteas identitet og ledelsesstruktur .” 

Samarbejde og team spirit er vægtet højt

Vi går selvfølgelig ikke kun op i mad, værdier, kurser og udvikling. Vi vægter samarbejde og teamspirit rigtig højt. Ikke kun på arbejdet, men også efter arbejdstid. Det kan fx være gaming- aftenener, fodbold på storskærm, en tur på travbanen, teambuilding-dage, fælles cykling, grill-arrangementer og meget mere.

Måske har du et godt forslag til vores næste firmaarrangement?

Bliv elev ved os

Her køber vi ikke kun ind på fancy titler og tidligere erfaringer. Vi køber især ind på personlighed, så vi sikrer, at du vil passe godt ind i vores team. Her er der rig mulighed for at blive elev i vores supportafdeling. Og faktisk bliver størstedelen af eleverne hos os efter endt uddannelse.

Skal det være dig?

Se ledige stillinger

 

 

Er vi et match?

Se på vores ledige stillinger igen, eller søg uopfordret, hvis du tænker, vi ikke kan undvære hinanden.

Se ledige stillinger

keyboard_arrow_up