24/7/365

Når det gælder software, kan vi hoste det hele. Og du skal ikke spekulere på serverbehov og datamængder.
Vi sørger for at løsningen passer og kan reguleres efter behov. I vores topsikrede hostingcenter ligger det hele trygt og godt.

Måske er det allerbedste, at du også har lagt ansvaret samme sted. Hos os. For vi overvåger 24/7/365 og sørger for, at du og dine data er sikret nu – og i fremtiden.

Løbende opgradering og optimering

Da aftalen hviler på et abonnement skal du hverken spekulere på opdateringer, indkøb af hard- og software eller optimering af produkter. Vi sørger for at det spiller.

Og ”vi” er ikke hvem som helst, men kompetente, veluddannede og erfarne folk i en virksomhed med alle relevante godkendelser og dokumentationer.

Det er nemt
at skifte

Når det gælder software, kan vi hoste det hele. Og du skal heller ikke spekulere på serverbehov og datamængde. 
Vi sørger for at løsningen passer og kan reguleres efter behov. I vores topsikrede hostingcenter ligger det hele trygt og godt.

Måske er det allerbedste, at du også har lagt ansvaret sammen sted. Hos os. For vi overvåger 24/7/365 og sørger for, at du og dine data er sikret nu – og i fremtiden.

Vi kan
meget mere

Udover hosting, support og løbende optimering kan Sotea levere skræddersyede løsninger til for eksempel Sharepoint og sikker remote backup.

Vi kan hjælpe med en officeløsning i skyen og rådgive om blandt andet fiberbredbånd. Faktisk er vi så gode til at fungere som ekstern IT-afdeling, at vi opleves som interne.

newline.jpg
costpartner.jpg
fashion.jpg
scan.jpg
veno.jpg
mjrekutering.jpg
costpartner.jpg (1)
fashion.jpg (1)
mjrekutering.jpg (1)
newline.jpg (1)
scan.jpg (1)
veno.jpg (1)