Lokalt it firma i Silkeborg

 

Tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it. Når du outsourcer din it til os, er dine it udfordringer helt enkelt vores.

Samarbejde med Microsoft Office 365

Nem og overskuelig it i Silkeborg

Sotea leverer nem og overskuelig it til over 500 kunder med mere end 2000 it brugere på landsplan og har gjort det siden år 2005. Det betyder ikke, at lokalmiljøet ikke er vigtigt for os. For det er det. Vi sætter en ære i at støtte lokalt, og derfor er vi også sponsorer ved Silkeborg Ry Golfklub. Og når vi handler nyt til kontoret eller lignende, støtter vi også lokale forretninger. Det handler om at spille hinanden gode. 

 

It med nærvær og personlig kontakt

For os handler it outsourcing ikke alene om serverkapacitet og software-licenser. Det handler også om den personlige relation og den gode tilgængelige support. Det er noget, vi vægter højt. Vi tror på, at nærvær og personlig kontakt er fundamentet for it løsninger, der holder i længden. Vi lægger stor vægt på at være lokale og levere it afdeling til Silkeborg by. 

Jeg vil gerne høre mere

It firma Silkeborg

”God support og hurtig responstid er nøgleordene for vores samarbejde med Sotea. Vi får oftest løst de ting, vi har problemer med, nu-og-her. Vores løsning er inklusive fri support – det er vi meget glade for. Det betyder, at vi bare kan ringe og aldrig behøver at tænke over, om der kommer ekstra regninger.”

– Per Røssel, Henneby Nielsen

Strategisk it samarbejdspartner i Silkeborg

Vi er ikke blot et it firma i Silkeborg – vi bestræber os også på, at være med på strategisk niveau, når der skal træffes beslutninger om it løsninger. For dig betyder det, at du får en it partner, som har interesse i din virksomhed, og som vil tage sig af alle dine it løsninger. Tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it. 

It på abonnement

Du hørte rigtigt: Vi har gjort op med kedelige timefaktureringer og uforståelige regninger, der kommer i ét væk. Ved os er der ikke noget, der hedder ekstraregninger. Når vi har indgået en aftale, er prisen fast. Det kalder vi nul ekstraregninger. Nogensinde. Det er én af de garantier, vi stiller dig som kunde ved os. 

Prøv vores prisberegner

Det er nemt at skifte it leverandør

Besøg af en it specialist i Silkeborg

Har du behov for fast at have en it specialist ude ved din virksomhed fx en gang om måneden, så er dette også en mulighed. Selvfølgelig under samme løsning med en fast pris, så du kan budgettere med det. Vi har flere kunder i Silkeborg – fx b conzept, Silkeborg Ry Golfklub, Kjellerup VVS og mange flere.  

Se vores cases her

Det er nemt at skifte it leverandør

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Vil du have en lokal it partner?

Hør mere om en skalerbar Microsoft Office 365 løsning

keyboard_arrow_up