To sikkerhedstiltag der styrker din forretning

 

Dagligt bliver danske virksomheder udsat for angreb af cyberkriminelle. Det er ikke en nyhed, men alligevel tænker de fleste ”det sker ikke for os” uden at have taget reelt stilling til egen it sikkerhed. Måske er du en af dem?

Tag stilling, og se effektive løsninger. Vi har sammensat 2 sikkerhedstiltag der vil hjælpe og beskytte din forretning.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Sikkerhedstiltag #1

Sikkerhedspakker

Hvad sker der når dine medarbejdere får besøg af en hacker?

Du har med stor sandsynlighed allerede installeret en lang række sikkerhedsprodukter. Men har ud husket at optimere dem i forhold til de nyestes sikkerhedsfunktioner? Det gør de færreste, desværre.

Med sikkerhedspakker fra Sotea får du den helt rigtige sammensætning af sikkerhedsprodukter, identitetsbeskyttelse og sikring af data med løbende vedligeholdelse og optimering til nyeste sikkerhedsfunktioner.

Hvis du vil have et ekstra lag sikkerhed, kan du opgradere til Sikkerhedspakke ”Pro”. Her overvåger vores it eksperter alle dine enheder og sikkerhedshændelser for dig.

Se pakkerne her

Certificeret i datasikkerhed

Sikkerhedstiltag #2

It sikkerhedsanalyse

Hvor god er jeres sikkerhed – og hvor kan den blive bedre?

Der er ikke længere nogen tvivl om at it sikkerhed er vigtigt. Mange virksomheder gør noget, men ved sjældent om de gør nok. Med andre ord: Gør din virksomhed nok til at holde hackere på afstand?

It sikkerhedsanalyse vil give dig svaret herpå. Analysen er baseret på CIS rammeværktøj og bliver gennemført gennem interviews og analyse af jeres it systemer og sikkerhedsprocedure.

Hør mere om it sikkerhedsanalysen

 

Certificeret i datasikkerhed

Få analyseret dit it sikkerhedsniveau

Vores to it sikkerhedstiltag er udviklet til dig, der vil gøre noget ved it sikkerheden i dag. Med det samme. Men måske ved du ikke helt, hvor du skal begynde? Svaret afhænger af, hvor stærk din it sikkerhed er i dag.

Få vores it sikkerhedsanalyse udført, så du kan se hvor hullerne i din it sikkerhed er. Sammen kan vi gøre noget ved det, så du er bedst sikret mod cyber angreb. 

Få analyseret din it sikkerhed

 

Lad os snakke it sikkerhed

Udfyld formularen herunder, og skriv du gerne vil snakke om it sikkerhed eller it sikkerhedsanalysen, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtigende dialog om din it sikkerhed.

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up