Hvordan opdager du om du har huller i din it sikkerhed?

 

Hvordan ved man egentligt om man er godt nok beskyttet? Og om man har huller i it sikkerheden? Det dykker vi lidt mere ned i her. 

Hvad er MFA og hvorfor skal du benytte det

Hvordan opdager du om du har huller i din it sikkerhed?

Der er én helt konkret ting du kan gøre, du kan hyre et hacker team fx Improsec til at hacke din virksomhed og de kan så på den måde se hvilke huller du har i sikkerheden og komme med forslag til hvordan du forbedre den – det er dog en meget om kostelig løsning.

En anden løsning kunne være at få analyseret din virksomheds it sikkerhed, det kan gøres på flere måder og findes i flere forskellige pris niveauer. Ofte vil en sådan analyse ende ud i en rapport hvor du får et overblik over din virksomheds sikkerhedsniveau, du får en indsigt og en benchmark mod din branches it sikkerhedsniveau, du får anbefalinger til hvordan du højner sikkerheden og minimere udefrakommende sikkerhedstrusler – og sidst men ikke mindst så får du et let og overkommeligt resumé til ledelsen, så de ikke nødvendigvis skal igennem hele rapporten, men kan nøjes med 1-2 siders tekst hvor de får en opsummering af analysen.

En sådan analyse vil hjælpe dig med at træffe oplyste valg – det vil sige hvis der er huller i sikkerheden kan du på et oplyst grundlag vælge sikkerhed fra og til, så du kender risikoen og ved hvor hullerne er hvis uheldet er ude.  

Er din virksomheds it sikkerhed nogensinde blevet analyseret? Hvis ikke, så anbefaler vi at 2023 bliver året hvor du får det gjort.

Læs mere om sikkerhed

Hvis du vil lære mere om hvordan du er bedre beskyttet imod hackerangrev vil vi anbefale at du ser nærmere på vores sikkerhedsløsninger.

Læs mere om sikkerhed

 

Skal vi hjælpe dig 
med at vælge den rette løsning?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up