Hvorfor er sikkerhedsuddannelse af dine medarbejdere vigtigt?

 

 

Hvad er MFA og hvorfor skal du benytte det

Hvorfor er sikkerhedsuddannelse af dine medarbejdere vigtigt?

Har du hørt om sikkerhedstræning, sikkerhedsuddannelse eller awareness træning?

Hvis ikke, så lad mig lige helt kort fortælle hvad det går ud på. Studier viser at 9 ud af 10 sikkerhedsbrud i virksomheder starter ved en medarbejder. Av, ja det er mange. Det sker fordi medarbejderne ikke er uddannet eller trænet i at spotte hackere og på den måde sker der sikkerhedsbrud i din virksomhed.

Sikkerhedsuddannelse er vigtigt fordi det giver dig som har ansvaret for it i virksomheden ro i maven om at du har gjort alt hvad du kan for at beskytte virksomheden. Ikke kun i form af sikkerhedspakker, modern workplace, baseline sikkerhed eller et helt 4. sikkerhedsprodukt. Nej, du har også taget stilling til og er opmærksom på at der er ansat mennesker i din virksomhed.  

De mennesker er desværre bare helt faktuelt en sikkerhedsbrist i sig selv, da hackerangreb kan være enormt svære at spotte. Vi har været inde på det allerede, hvilke former for hacking der findes, og hvordan man kan komme dem bedst muligt til livs. Men selvom alle de sikkerhedsfeatures er sat på, er der bare ingen tvivl om at menneskelige fejl sker, og her er sikkerhedstræning af dine medarbejdere guld værd.

Med sikkerhedsuddannelse har du mulighed for at se hvilke af dine kollegaer der har fuldført træningen og hvilke der ikke har, du kan også følge med i hvor niveauet ligger henne af. Derudover anbefaler vi at man kombinerer det med phishing test – altså simulerede phishing angreb. Her kan du igen få data på hvor mange der falder i fælden.

Kombinationen af de to er helt vild genial, (hvis jeg selv skal sige det) da du på den måde kan se om sikkerhedsuddannelsen forbedrer statistikkerne i din næste phishing test.

Du kan prøve sikkerhedsuddannelse af i 14 dage lige her, hvis du synes det lyder interessant.

Læs mere om sikkerhed

Hvis du vil lære mere om hvordan du er bedre beskyttet imod hackerangrev vil vi anbefale at du ser nærmere på vores sikkerhedsløsninger.

Læs mere om sikkerhed

 

Skal vi hjælpe dig 
med at vælge den rette løsning?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up