Hvad er Microsoft Intune?


Hvad er Microsoft Intune og hvordan kan du bruge det i din virksomhed? Lige netop dette vil vi dykke ned i på denne side. 

Skift din M365 licens ud med en M365 Business Premium licens

Hvad er Microsoft Intune?

Microsoft Intune er en del af Office 365 og er et indbygget værktøj i flere af pakker som kan slås til og anvendes til flere forskellige dele. Det er lavet for at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og hjælper med at sørge for at din digitale transformation bliver nemmere. Intune hjælper dig med at opsætte sikkerhedspolitikker, opdatere apps og beskytte data.

Hvad kan Microsoft Intune?

Microsoft Intune giver dig mulighed for at styre data, apps og sikkerheden på dine brugeres enheder. Det vil sige det nu er sikkert at bruge private enheder i arbejdsøjemed, da det giver mulighed for at strømline og automatisere udrulninger, klargøring, opdateringer, administrationer af politikker og applevering.

En af de helt smarte funktioner i Microsoft Intune

En af de helt smarte ting med Microsoft Intune er at det er muligt for dig som administrator eller din it afdeling, at styr enhederne ude ved brugerne – det vil sige hvis en enhed bliver stjålet kan man trække alt data ud af den igen. Det samme kan gøres hvis der opstår en konflikt med en medarbejder og vedkomne er blevet opsagt, det gør det nemt for dig som it ansvarlig at styre hvilken data der er hvor og du kan sikre dig at sikkerhedspolitikker bliver overholdt.

Kan du få Microsoft Intune igennem Sotea?

Ved os i Sotea har vi oprettet en pakke vi kalder Modern Workplace som er baseret på Microsoft 365 licensen Business Premium, i den pakke får du Intune med sammen med mange flere sikkerhedsfunktioner. Vil du høre mere om det er du velkommen til at kontakte os.

Microsoft 365 online kurser

Hvis du vil lære mere om hvordan du udnytter Microsoft 365 til fulde, har vi som noget helt unikt fået et produkt hvor du kan tage online kurser i Microsoft 365.

Læs mere om Microsoft 365 kurser

 

Skal vi hjælpe dig 
med at vælge den rette løsning?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up