Hvad er en password manager og hvordan bruges den?

 

En password manager er et program som kan hjælpe dig med at gemme og holde styr på dine mange forskellige kodeord.

Hvad er MFA og hvorfor skal du benytte det

Hvad er en password manager?

En password manager er et program som kan hjælpe dig med at gemme og holde styr på dine mange forskellige kodeord. Programmet kan også hjælpe dig med at lave nye unikke og stærke kodeord, som er sværere for hackere at knække. En password manager er din personlige sikkerhedsboks, der beskytter dine kodeord for dig. Nøglen til at tilgå din sikkerhedsboks er ét enkelt stærkt master kodeord.

Kan en password manager blive hacket?

Det korte svar er ja, det kan den godt. Men risikoen for at hackere får fat i dine informationer er markant mindre. Det gode ved en password manager er at du har et unikt og stærkt master kodeord. På din password manager kan du også opsætte MFA og dine øvrige kodeord er krypteret. På grund af krypteringen vil det være meget sværere for en potentiel hacker, at få kløerne i dine informationer.

 

Så konklusionen er altså, at det er værd at kigge ind i at benytte en password manager på tværs af din virksomhed, så du har det bedste lag af sikkerhed på dine brugeres forskellige konti.

Læs mere om sikkerhed

Hvis du vil lære mere om hvordan du er bedre beskyttet imod hackerangrev vil vi anbefale at du ser nærmere på vores sikkerhedsløsninger.

Læs mere om sikkerhed

 

Skal vi hjælpe dig 
med at vælge den rette løsning?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up