De 3 mest kendte hackerangreb i 2022

 

Vi kender alle tanken ”det sker kun for naboen” men her vil jeg komme med tre ”naboer” det rent faktisk er sket for, altså hackerangreb i 2022.

Lad os gå direkte i gang ⤵

Hvad er MFA og hvorfor skal du benytte det

De 3 mest kendte hackerangreb i 2022 

Det var 3 af de mest kendte hacker angreb i 2022. Der er mange flere eksempler derude. Der findes også mange eksempler på hacking af mindre virksomheder som aldrig ser dagens lys, men derfor sker de alligevel.

Jeg vil gætte på at vi vil se flere og flere forsøg på hacking og succes historier med hacking for de cyberkriminelle i 2023 hvis ikke virksomheder får foretaget de nødvendige it sikkerhedsforanstaltninger.

 

Hvordan kunne de have undgået det?

Det er svært at komme med et svar på om de kunne have undgået det, da vi ikke kender de sikkerhedsforanstaltninger de har/havde sat op. Men der er to helt oplagte steder at starte, den ene er med en it sikkerhedsanalyse, så kunne de have opdaget eventuelle huller allerede inden de var blevet angrebet og have lukket dem. Den anden mulighed er sikkerhedsuddannelse af ansatte så de er opmærksomme på suspekte links og mails, de to ting ville gå rigtig godt i spænd med hinanden i første omgang.

Læs mere om sikkerhed

Hvis du vil lære mere om hvordan du er bedre beskyttet imod hackerangrev vil vi anbefale at du ser nærmere på vores sikkerhedsløsninger.

Læs mere om sikkerhed

 

Skal vi hjælpe dig 
med at vælge den rette løsning?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up