SMV:DIGITAL

Få analyseret og testet din it sikkerhed

 

Ved du hvor sikker din forretning er? Få undersøgt din it sikkerhed gennem profesionelle sikkerhedsydelser. Som kan blive dækket af SMV:Digital.

Læs mere

It outsourcing tilpasset dit it behov

Få 100.000 kr. til din it sikkerhed – åbner 17. maj 2022

Den 17. maj 2022 kl. 09.00 åbner puljen ”Tilskud til privat rådgivning”. Der kan søges tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig med at realisere dine digitale ambitioner. Denne pulje indeholder 35 millioner kroner. 

Det kan betale sig at stille sig i kø til puljen allerede kl. 08.00 eller før, da midlerne tildeles efter først til mølle princippet.

Læs mere om puljen og ansøg her

Få vores hjælp og søg nu

Fleksibel hostingløsning

Hvor skal du sætte ind?

Arbejdet med it sikkerhed kan virke komplekst. For hvor skal man lige begynde? Et godt sted at starte er at kende styrken på din it sikkerhed. Kan du modstå presset, når hackerne angriber? 

Lige nu tilbyder vi sammen med Improsec, som er et af Europas førende it sikkerhedshuse, at undersøge din it sikkerhed. Du kan vælge mellem fire populære ydelser, der på hver deres måde hjælper dig med at identificere forbedringer, så du bedre kan beskytte din forretning mod it kriminelle og forsvare den mod datatab og nedetid.

Læs om de fire ydelser

Få dit eget it team

#1 sikkerhedsydelse

Ekstern Penetrationstest

Hvor eksponeret er dine it systemer for hackere? Det får vi svar på, når Improsecs etiske hackere uvildigt tester din sikkerhed fra internettet ind mod jeres it systemer. Den etiske hacker anvender samme moderne værktøjer og metoder som it kriminelle - den eneste forskel er, at han er på jeres side.

Kontakt os for at få mere information

It hosting mærket

#2 sikkerhedsydelse

Intern Penetrationstest

Kan dine interne netværk og kritiske systemer modstå et hackerangreb? Det tester Improsecs etiske hackere uvildigt med et særligt fokus på at finde de risici, I skal være opmærksomme på i tilfælde af et hackerangreb inde på jeres netværk. Det er altså en måde at få testet jeres systemer, inden det er for sent.

Kontakt os for at få mere information

It hosting mærket

#3 sikkerhedsydelse

It sikkerhedsanalyse

Hvad gør I godt – og hvad kan I gøre bedre? 

Alle virksomheder ved, at de skal forsvare sig mod cybertruslen. Hvad de sjældent ved er, om de beskytter sig godt nok. Med andre ord: Gør I nok til at holde hackere på afstand?   

Det giver en it sikkerhedsanalyse dig svar på. Analysen er baseret på det anerkendte CIS rammeværktøj og bliver gennemført af Sotea gennem interviews og analyse af jeres it systemer og sikkerhedsprocedurer.

Kontakt os for at få mere information

It hosting mærket

#4 sikkerhedsydelse

Modenhedsanalyse

Her får du både et bredt og dybt overblik over virksomhedens modstandsdygtighed. Derudover kortlægger Improsec de områder, der bør forbedres. 

Analysen er en udvidet og uvildig analyse baseret på anerkendte rammeværk og anbefalinger (CIS, SANS, Microsoft, Center for Cybersikkerhed, etc.) og gennemføres i en kombination af tekniske tests og interviews med relevante aktører hos jer. I forlængelse af analysen kan I købe et roadmap, som præsenterer prioriterede aktiviteter for de kommende 2-3 år, så I sikrer, at analysen bliver til reel action.

Kontakt os for at få mere information

It hosting mærket

Sådan kommer du hurtigt i gang

Vores sikkerhedseksperter er klar til at rådgive dig om den optimale retning for din forretning, så du får en uvildig evaluering og konkrete forbedringsinitiativer, der matcher lige netop din virkelighed og modenhed. 

Vi kan rådgive dig om både den strategisk mest fordelagtige tilgang til sikring af forretningen, og om de konkrete services, du med fordel kan udnytte for at sætte ind lige der, hvor det flytter mest.

 

3 fordele ved at få set på din it sikkerhed 

Slip for tvivlen og få ro i maven.

Få certificerede specialisters øjne på din it sikkerhed.

Kend dit it sikkerhedsniveau - uanset hvordan det er.

Rapporter giver det rigtige fundament

Uanset valg af it sikkerhedsydelse afsluttes der med en rapport, der indeholder observationer og forslag til, hvordan I kan vende eventuelle sårbarheder til styrker.

Afslutningsvis afholdes et afrapporteringsmøde, hvor rapportens indhold og konkrete handlinger drøftes sammen med jer.

Derfor giver de fire sikkerhedsservices et stærkt fundament for at træffe de mest effektive sikkerhedsbeslutninger.

It hosting mærket

Lad os hjælpe dig

Skriv til os hvis du har spørgsmål til en af de fire ydelser eller vil have hjælp til at søge SMV:Digital tilskuddet.

Hør mere om en skalerbar Microsoft Office 365 løsning

keyboard_arrow_up