SMV:Digital

50.000 kr i tilskud til rådgivning om it sikkerhed

 

Der er i øjeblikket øget opmærksomhed på digital sikkerhed i de danske virksomheder. Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed.

Læs mere her

Samarbejde med Microsoft Office 365

Få 50.000 kr. til din digitale sikkerhed – åbner 13. september 2022

Den 13. september 2022 kl. 09.00 åbner puljen ”Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse”. I puljen kan få op til 50.000 kr. til din virksomheds digitale sikkerhed. Puljen kan ved Sotea blandt andet bruges på vores it sikkerhedsanalyse, 360 graders analyse, implementering af vores Baseline Sikkerheds pakke som er baseret på Microsoft 365 eller på implementeringen af vores øvrige sikkerhedspakker. Puljen er til rådgivning og forbedring af din virksomheds digitale sikkerhed. Det kan betale sig at stille sig i kø til puljen allerede kl. 08.00 eller før, da det er først til mølle.

Læs mere om puljen og ansøg her

Få vores hjælp og søg nu

Fleksibel hostingløsning

Få it sikkerhedstiltag og analyser finansieret gennem SMV:Digital

Du kan få tilskud til flere forskellige sikkerheds tiltag - se dem herunder

Du kan få tilskud til ovenståede på 50.000 kr, ved at søge midler fra SMV:Digital.

Vores erfaring er at man skal være hurtig med sin ansøgning - vi hjælper selvfølgelig gerne med hele processen omkring ansøgningen. 

Få dit eget it team

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er en digital tilskudsordning, hvor man i løbet af året kan søge forskellige tilskudspuljer til at løfte sin forretning digitalt. Det kan blandt andet være indenfor it løsninger, herunder rådgivning, analyser og implementeringer af nye tiltag.

Med andre ord hjælper SMV:Digital virksomheder i gang eller videre med deres digitale ambitioner.

Læs mere om SMV:Digital her

 

Kan din virksomhed forbedre it løsningerne vedhjælp af SMV:Digital?

Det korte svar er ja. Der er dog lige et par enkelte krav som din virksomhed skal opfylde for at få en del af SMV:Digital puljen, et af dem er at din virksomhed skal være mellem 2-249 ansatte. Og så skal du selvfølgelig have et behov for at søge den pulje som du søger tilskud til. I løbet af årene har SMV:Digital haft flere forskellige puljer indenfor Informationsteknologi, digital udvikling og it sikkerhed.

Se hvilke puljer der er tilgængelige lige nu

 

Skriv til os i dag - så hjælper vi dig med at søge tilskudet

Hør mere om en skalerbar Microsoft Office 365 løsning

keyboard_arrow_up