Skal du skifte din nuværende Microsoft 365 licens ud?

Har du en Microsoft 365 Business Basic eller Standard licens i dag, vil det give dig stor værdi at se på en Microsoft 365 Business Premium licens. Læs hvorfor herunder.

Skift din M365 licens ud med en M365 Business Premium licens

Sikkerhed med Microsoft 365 Business Premium

Alle virksomheder kan blive ramt af sikkerhedsbrud ifølge Erhvervsstyrelsens 2020 analyse, Digital Sikkerhed i Danske SMV’er. Tilsvarende vurderer Center for Cybersikkerhed, at truslen fra cyberkriminalitet er ’meget høj’ i Danmark, og at truslen er rettet mod alle.

Betyder det med garanti at din virksomhed vil blive ramt af et sikkerhedsbrud? Nej det gør det ikke. Men det betyder, at vi som it partner ikke kun skal give adgang til de mange digitale muligheder, men også sørge for at den digitale sikkerhed er i orden.

Digital sikkerhed kan opnås på mange måder, men da din virksomhed allerede har en Microsoft 365 Business Basic eller Standard licens vil I med stor sandsynlighed opleve Microsoft 365 Business Premium som en opgradering. Den indeholder den hurtigste og mest effektive vej til en sikker digital arbejdsplads.

Oplev fordelene nu

Værdien af Microsoft 365 Business Premium

Værdien af Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium er alt det i kender fra Microsoft 365 Business Basic og Standard + avanceret sikkerhed og Device Management, der hjælper dig med at beskytte din virksomhedsdata på tværs af personlige og virksomhedsejede enheder.

Med Microsoft 365 Business Premium fra os bliver det nemt og overskueligt for din virksomhed at etablere en moderne og digital arbejdsplads.

Værdien af Microsoft 365 Business Premium

Hvis du vil læse mere om hvorfor du skal vælge lige netop Microsoft 365 Business Premium, og det ikke kun skal komme fra os, kan du finde mere information:

  1. Læs Erhvervsstyrelsens analyse, Digital Sikkerhed i Danske SMV’er
  2. Test jeres virksomheds IT-sikkerhedsniveau og få konkrete anbefalinger
  3. Se en kort video ”Hvad er Microsoft Business Premium?
  4. Sammenlign Microsoft 365 Business Basic og Standard med Microsoft 365 Business Premium mht. sikkerhed
  5. Book et møde med os ved at skrive til os herunder. ⤵

Sammenlign Microsoft 365 pakker og priser

Microsoft 365 online kurser

Hvis du vil lære mere om hvordan du udnytter Microsoft 365 til fulde, har vi som noget helt unikt fået et produkt hvor du kan tage online kurser i Microsoft 365.

Læs mere om Microsoft 365 kurser

 

Skal vi hjælpe dig 
med at gøre it nemt?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up