Lad os gøre noget
for vores kunder

Egentligt ville vi gerne have en mission om på sigt at redde verden, men vi har nu engang valgt en mere jordnær eksistensberettigelse, der gavner vores kunder - her og nu.

”Vi vil levere sikre, stabile hostingløsninger og en professionel support, som selv voksne kan forstå.

Helt enkelt”. Og det gør vi så. Hver dag og hver nat. Alle årets dage. Så enkelt er det.

Lidt engelsk
skal der være

Vi arbejder internationalt, men synes nu stadig dansk fungerer fint herhjemme. Alligevel har vi tilladt os at formulere vores værdier på engelsk.

Security – Stability – Simplicity

For så kan vores udenlandske leverandører og sparringspartnere også lære det. For selv om vi er vores kunders eneste kontaktpunkt og tager os af kontakten til alle leverandører, så lærer vi gerne fra os

En god
historie

Sotea blev skabt i 2000 af Jess Munch Teilmann og Bo Jensen. Målsætningen var at udvikle brugbar, overskuelig IT på brugernes præmisser.

Da hurtigt internet og hosting blev virkelighed i 2005 begyndte vi at hoste IT for vores kunder, og IT-outsourcing på dansk er i dag kerneforretning.

Vi har eget hostingcenter i Silkeborg og lancerede i 2012 en dynamisk aftale, der stadig er unik på markedet.

Vi analyserer løbende den enkelte kundes adfærd og forbrug, så aftalen kan optimeres og vores kunder ikke betaler for noget, de ikke bruger.

Vi udvikler fortsat vores produkt, men én ting ændrer sig aldrig: At Sotea som IT firma altid vil levere løsninger der er sikre, stabile og udviklet på brugerens præmisser:

IT så selv voksne kan forstå det.

newline.jpg
costpartner.jpg
fashion.jpg
scan.jpg
veno.jpg
mjrekutering.jpg
costpartner.jpg (1)
fashion.jpg (1)
mjrekutering.jpg (1)
newline.jpg (1)
scan.jpg (1)
veno.jpg (1)