Tænk på os som din it afdeling

Og tænk så ikke mere på it. Når du outsourcer din it til os, er dine it udfordringer helt enkelt vores.

Tænk på Sotea som din it afdeling

Vi gør it enkelt. Og nemt for dig

Hvorfor skal it være så svært at forstå? Det forstår vi heller ikke. Vi øver os i at aflive fagudtryk. Og vi sørger altid for at gøre it så simpelt som muligt for dig. Det skal være slut med at tale i koder og tænke i komplicerede it løsninger. Med andre ord: Vi gør it enkelt. Og nemt for dig.

Enkel og overskuelig it løsning

It med nærvær og personlig kontakt

For os handler it outsourcing ikke alene om serverkapacitet og software-licenser. Det handler også om den personlige relation og den gode tilgængelige support. Det er noget, vi vægter højt. Vi tror på, at nærvær og personlig kontakt er fundamentet for it løsninger, der holder i længden.

Personlig it support

Sådan ser vi ud i tal.
Det er status lige nu

+20 års erfaring

+500 kunder

7 x Børsen Gazelle 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kreditrating AAA

Vi har papir på vores kompetencer

Certificeringer og tildelinger er ikke noget, du får automatisk. Det skal du gøre dig fortjent til. År efter år. Derfor gør vi os umage hver dag. Så du er garanteret it løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Microsoft Silver Certified

En god (gammel) historie

Sotea blev skabt i 2000 af Jess Munch Teilmann og Bo Jensen. Målsætningen var (og er stadig) at udvikle brugbar, overskuelig it på brugernes præmisser. Da hurtigt internet og hosting blev virkelighed i 2005 begyndte vi at hoste it for vores kunder. Og siden har it outsourcing været vores kerneforretning.

Sotea - 20 års erfaring med it outsourcing

CVR-nummer

10 08 52 25

Generelle vilkår for hostingaftale

Se mere

Service Level Agreement (SLA)

Se mere

En del af noget større

Sotea er en del af itm8 familien, som tæller mere end 1100 medarbejdere. Virksomhederne Improsec, Mentor IT, Miracle 42, Copenhagen Software, Me'ning, Emineo, Progressive, Cloud Teams og AddPro. Familien udvides løbende, når der indentificeres virksomheder, hvor itm8 kan se muligheden for at dyrke gode relationer.

Læs mere her

Sotea - 20 års erfaring med it outsourcing

keyboard_arrow_up