Nyt navn inviterer til samarbejde – velkommen til ITM8

ITR Group skifter navn til ITM8 og fortsætter arbejdet for at skabe det mest attraktive økosystem for ambitiøse IT-talenter og -virksomheder med et skarpt fokus på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse. I ITM8 er alle kunder og kollegaer samarbejdspartnere med et fælles mål om at styrke forretningen i dag og skabe morgendagens virksomhed sammen.

It outsourcing til fast pris

ITM8 vil accelerere den positive udvikling med en klar profil for koncernen, der siden 2016 har indgået købsaftaler og partnerskaber med dedikerede og kompetente ejere af 20 danske og svenske IT-virksomheder.

I 2021 ventes ITM8 at runde 1.100 medarbejdere og en omsætning på 1,4 mia. kr. i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software og Progressive samt Itadel og Cloud Teams, der inkluderes i ITM8, når konkurrencemyndighederne har godkendt overtagelsen af de to virksomheder. Virksomhederne fastholder alle deres nuværende navne og vil fremover signalere tilhørsforholdet til ITM8.

”Sammen med vores fantastiske kollegaer og kunder har vi skabt en koncern med et kæmpe vækstpotentiale, og nu lancerer vi navnet ITM8 for at understrege vores fokus på aktivt samarbejde og interessen for fortsat at udvide familien gennem opkøb. Vi vil kort og godt være den bedste partner og teamm8 for kunderne og de dygtigste specialister og virksomheder i IT-branchen,”

- siger Henrik Kastbjerg, CEO i ITM8

Den nye profil er lanceret i dag i landsdækkende medier og gennem onlinemarkedsføring samt på koncernens nye website www.itm8.com, LinkedIn og Facebook.

”Jeg er stolt af at være en del af itm8 familien. Det giver os adgang til flere kompetencer, produkter og mere viden. Der opstår store synergier i forhold til vidensdeling, innovation og udvikling generelt. Med lanceringen af itm8 ser jeg frem til et mere intenst samarbejde på tværs af koncernen. Sotea er stadig Sotea, nu bare med nye muligheder for at være mere på forkant med udviklingen, ”

- siger Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea

Om ITM8

ITM8 er den førende danske leverandør af it-services til den private og offentlige sektor. Efter godkendelse af opkøbene af Itadel og Cloud Teams vil ITM8 være repræsenteret på 17 lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. ITM8 vil efter købene beskæftige godt 1.100 medarbejdere med aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Itadel og Cloud Teams.

For yderligere oplysninger

Henrik Kastbjerg

ITM8 CEO 
M + 45 20 69 67 00

En it løsning med et fast it team

keyboard_arrow_up