Sotea udvider til det svenske marked

 

Efter mere end 20 års succes på det danske marked er vi nu klar til at prøve Soteas enkle koncept af i Sverige, og vi har med virkning fra 1. august 2021 etableret et kontor i Stockholm.

It outsourcing til fast pris

"Konceptet med at levere it outsourcing i øjenhøjde er en ubetinget succes, og de danske kunder vil gerne have det, vi kalder overskuelig it. Vi tror på, at virksomheder uden for Danmarks grænser ønsker det samme som vores nuværende 500 kunder i Danmark, og derfor går vi nu ind i Sverige,”

- siger Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea.

I første omgang er der tale om et salgskontor med 3 sælgere, og de nye kolleger har allerede et indgående kendskab til Soteas produkter. De er også blevet partnere i det nye svenske selskab for at sikre personligt engagement og commitment.

“Det var været vigtigt for os, at interessen har været gensidig. Vores nye salgskontor i Stockholm er bemandet med folk, der i dén grad kender, forstår og værdsætter vores tilgang til markedet, og det betyder, at de er de perfekte ambassadører for Sotea. Og vi kan konstatere, at ikke bare de første møder, men faktisk også de første kunder allerede er i bogen,”

- siger Jess Munch Teilmann.

Sotea investerede i efteråret 2020 i HostingKompagniet med base i Søborg, så det svenske kontor ligger i forlængelse af strategien om at udvide forretningen fra basen i Silkeborg. Og netop Søborg-kontoret kommer til at spille en nøglerolle for den videre vækst i Sverige.

“Næste led i strategien er at etablere et svensk supportcenter, hvor vi vil rekruttere i Malmø-området og placere medarbejderne i Søborg. Med svensktalende supportere kan vi i endnu bedre grad servicere vores svenske kunder på en måde, så de også får oplevelsen af, at Sotea i praksis er deres it afdeling – it er noget, vi klarer for dem, og at de ikke behøver at tænke over hverken problemer eller størrelsen på fakturaen,”

- siger Jess Munch Teilmann.

Vil du vide mere om ekspansionen til Sverige?

Jess Much Teilmann

CEO i Sotea

M jm@sotea.dk
T: + 45 40 55 99 24

En it løsning med et fast it team

keyboard_arrow_up