Sotea køber Hosting­kompagniet

Og sætter et solidt ben på Sjælland.

It outsourcing til fast pris

I 20 år har Sotea håndteret hosting og outsourcing af sine kunders it fra kontoret i Silkeborg. Nu har de købt Hostingkompagniet og kommer dermed endnu tættere på deres sjællandske kunder. Hostingkompagniets kontor og medarbejdere bliver fra 1. oktober en del af Sotea og dermed deres lokale afdeling på Sjælland.

I et konkurrencepræget it marked, hvor opgaverne bliver mere komplekse og alsidige, har Sotea en vækststrategi, der fokuserer på volumen og standardisering. Med opkøbet af Hostingkompagniet tager de endnu et skridt i den retning.

”Med dette ben på Sjælland får vi konsulenter, der nu rent fysisk er placeret tættere på vores sjællandske kunder. Det giver en større nærhed til vores sjællandske kunder, som vi allerede har en del af, men nu også får lettere ved at få endnu flere af.”

– Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea

Flere kompetencer at trække på. Uden det koster ekstra

Opkøbet sker med en ambition om at levere endnu bedre service til både Soteas og Hostingkompagniets kunder. Dels ved at rykke fysisk tættere på kunderne, men også ved at samle flere kompetencer under samme tag.

“Vores kunder får pludselig adgang til et bagland af flere og bredere it kompetencer, når vi går fra at være 6 medarbejdere til nu i alt 25 hos Sotea. Det gør os i stand til at løse vores kunders it udfordringer endnu bedre end tidligere,” forklarer Peter Grunnet, administrerende direktør i Hostingkompagniet.

Både Jess fra Sotea og Peter fra Hostingkompagniet kan forsikre deres kunder om, at de vil beholde de samme kontaktpersoner og aftaler. Eneste forskel er blot, at alt nu bliver samlet under Sotea - og puljen med kompetencer bliver større og bredere.

 

Samme tilgang til it. Nu under samme navn

Hos både Sotea og Hostingkompagniet er tilgangen til it hosting og it outsourcing, at det skal være nemt for kunden. De er gerne totalleverandør på al it og fokuserer på nærhed i support, vedligehold og dialogen med kunden, der skal foregå på et sprog, kunden forstår.

”Hostingkompagniet er en utrolig spændende virksomhed, som ligner os på rigtig mange punkter, så det er det perfekte match: For os begge er lysten til at udvikle vores kunder og levere overskuelig it til en fast pris uden ekstraregninger fuldstændigt afgørende.”

- Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea

Om Sotea

Sotea blev skabt i 2000 af Jess Munch Teilmann og Bo Jensen. Målsætningen var (og er stadig) at udvikle brugbar, overskuelig it på brugernes præmisser. I dag er de totalleverandører inden for it hosting og it outsourcing. Deres nu 25 medarbejdere servicerer dagligt mere end 400 kunder.

Om Hostingkompagniet

Hostingkompagniet er en it outsourcing virksomhed med speciale i skræddersyede, hostede it løsninger til små- og mellemstore virksomheder. Virksomheden har mere end 15 års erfaring i branchen med hostede it løsninger, og deres 6 medarbejdere servicerer dagligt mere end 100 kunder.

Vil du vide mere om opkøbet? 

Jess Munch Teilmann

CEO i Sotea
jm@sotea.dk
T +45 70 20 99 24  |  M +45 40 55 99 24

Peter Grunnet

Adm. Direktør i Hostingkompagniet
pg@hostingkompagniet.dk
T +45 88 88 70 03  |  M +45 20 74 03 64
www.hostingkompagniet.dk

En it løsning med et fast it team

keyboard_arrow_up