Sotea bliver en del af Mentor IT

 

It outsourcing til fast pris

I Sotea har vi valgt at skabe ét stærkt brand indenfor IT-outsourcing sammen med vores søsterselskab Mentor IT. Om kort tid ændrer vores logo og navn sig derfor, men support, service og mennesker forbliver de samme. 

Læs: Sotea og Mentor IT bliver ét stærkt brand

Ultimo juni annoncerede vi, at Sotea og Mentor IT sammen gerne vil skabe gode, gennemskuelige IT-oplevelser i SMV-segmentet. Snart ændres vores navn og logo derfor, men bare rolig; de mennesker, du er vant til og de services, du køber, forbliver uændret. Dette i mens nye spændende muligheder naturligt vil opstå. 

Det du kender, men nyt navn

Vores fremtidige navn bliver Mentor IT, hvorfor Sotea vil udgå fra vores signaturer og andre medier, hvor du er vant til at se vores navn. Inden dette sker, adviserer vi dig selvfølgelig, så du er vidne herom. 

Du kan allerede nu begynde at følge Mentor IT på sociale medier som LinkedIn og Facebook

 

Ambitionen: Èt stærkt brand i SMV-segmentet 

Vores CEO, Jess Munch Teilmann, sætter lidt ord på sammenlægningen her: 

- Sotea og Mentor IT er hver især gode til at skabe IT-løsninger, der imødekommer de behov, som særligt SMV-segmentet har. Denne styrke har vi tænkt os at fastholde og vores sammenlægning handler derfor ikke om at blive større for at servicere et andet kundesegment, men om at blive endnu bedre til at supportere og servicere den målgruppe, vi kender, forklarer Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores kommende navneskifte, er du velkommen til at kontakte din nærmeste kontaktperson ved Sotea eller Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea, på jm@sotea.dk eller +45 40 55 99 24

 

 

En it løsning med et fast it team

keyboard_arrow_up