ITR Group køber Progressive og styrker markedspositionen inden for outsourcing og cloud services

Progressive fortsætter den positive udvikling i eget navn som en del af ITR Group med en særdeles stærk markedsposition inden for outsourcing og cloud services til offentlige og private kunder.

It outsourcing til fast pris

Progressive blev etableret i 2000 og er i dag en førende dansk leverandør af it-outsourcing, konsulentydelser samt hardware og software med knap 100 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og Herlev. Virksomheden er på adskillige SKI-aftaler og har en stabil og alsidig kundebase med over 250 kunder samt en stærk markedsposition blandt offentlige kunder og kommuner. Efter stifternes overtagelse af ejerskabet i Progressive i 2018 har virksomheden gennemført en vellykket turnaround, og i de seneste 12 måneder er der skabt en vækst på omkring 50%, så Progressive ventes at nå en omsætning på 139 mio. kr. og et driftsresultat (EBITDA) på 32 mio. kr. i regnskabsåret, der slutter den 30. april 2021. Den kraftige vækst de senere år er særligt drevet af Progressives målrettede indsats for og evne til at vinde komplekse salgs- og udbudsprocesser.

”Vi styrker vores position inden for outsourcing til offentlige og private kunder ved at byde Progressive velkommen i ITR Group, og vi glæder os til at fortsætte fremgangen sammen og få endnu mere slagkraft i salgs- og udbudsprocesser med afsæt i Progressives store erfaring og velvoksne muskler på området. Progressives dygtige ledelse og medarbejdere har skabt kraftig vækst og stærke resultater ved at levere skarp kundeservice og fastholde en slank og effektiv organisation, og vi vil investere i at accelerere den gode udvikling i den kommende tid,”

– siger Henrik Kastbjerg, CEO i ITR Group.

Efter købet af Progressive har ITR Group 850 medarbejdere på 14 lokationer i Danmark, Sverige og Filippinerne med aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software og Progressive. Koncernen har en førende markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services, som selskaberne dækker.


”Progressive vokser og gennemgår en rivende udvikling i disse år, og vi ser frem til at videreudvikle forretningen i tæt samarbejde med ITR Group, som vil give os adgang til stærke kompetencer, toptunede systemer og processer samt stordriftsfordele til gavn for vores kunder. Vi har oplevet stor interesse for Progressive og valgte at blive en del af ITR Group, fordi vi får musklerne til for alvor at udvikle forretningen og har fælles værdier og det samme høje ambitionsniveau,” siger Troels Gammelgaard, medejer og bestyrelsesformand, Progressive.


”Vi glæder os over aftalen, fordi vi ganske enkelt kommer til at tilbyde kunderne endnu bedre service i både Progressive og resten af ITR Group. Vi har leveret et niveauskifte de seneste par år og får nu mulighed for at sætte turbo på forretningsudviklingen og styrke bredden og dybden i vores tilbud til kunderne, så vi for alvor kan bide skeer med de største spillere i Danmark. Samtidig giver vi vores medarbejdere bedre karrieremuligheder inden for en stor og slagkraftig koncern med skarpt kundefokus og en kultur, som er et perfekt match for os alle i Progressive,” siger Jesper Larsen, medejer og CEO, Progressive.

 

Overtagelsen vil ikke medføre ændringer for kunder og medarbejdere i Progressive, og virksomhedens nuværende ejere investerer i ITR Group. Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen.

Om Progressive

Progressive blev etableret i 2000 og er i dag en førende dansk leverandør af IT-outsourcing, konsulentydelser samt hardware og software med knap 100 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og Herlev. Virksomheden er på adskillige SKI-aftaler og har en stabil og alsidig kundebase med over 250 kunder og en stærk markedsposition blandt offentlige kunder og kommuner. Progressive sikrer kunderne en optimal it-infrastruktur med hensyn til drift, sikkerhed og integrationer. Og virksomhedens medarbejdere gennemfører over 75.000 supportopkald årligt, sikrer driften af over 3.000 servere og betjener flere end 7.500 cloud-brugere.

Om ITR Group

ITR Group er den førende danske leverandør af it-outsourcing services til den private og offentlige sektor. Således er ITR Group i dag solidt repræsenteret på 14 lokationer i Danmark, Sverige og Filippinerne. Koncernen har en førende markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. ITR Group beskæftiger aktuelt omkring 850 medarbejdere med aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software og Progressive.

Vil du vide mere om opkøbet? 

Henrik Kastbjerg

CEO i ITR Group
M + 45 20 69 67 00

Troels Gammelgaard

Medejer og bestyrelsesformand i Progressive
M + 45 53 85 31 48

Jesper Larsen

Medejer og CEO i Progressive
M + 45 25 44 63 78
www.progressive.dk

En it løsning med et fast it team

keyboard_arrow_up