Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Hvad betyder nul ekstraregninger for dig?

Helt enkelt betyder det, at du hver måned har en fast pris på din it afdeling. Det betyder ubegrænset adgang til vores support både på telefon og mail. Drift og vedligeholdelse af dine systemer, fuldt overblik over dine Microsoft 365 licenser, opsætning af hardware, når du får en ny bruger, vedligeholdelse af servere, monitorering af dine it systemer og meget mere. Alt sammen til en fast pris hver måned – uden ekstraregninger.

Prøv vores prisberegner

Brug vores prisberegner og få et overblik over, hvad din pris er hver eneste måned.

Ingen ubehageligt overraskelser og ingen ekstraregninger.

Enkel it og gennemskuelig økonomi.

 

Kend din pris ➡️

Hvordan adskiller det os fra konkurrenterne?

Dét, der især adskiller os fra det, du (måske) i dag kender som en fast prisaftale, er, at der oftest bliver talt timer. Ved os er der ikke et stopur. som går i gang, når du ringer ind. Du kan ringe hver dag, måned efter måned, uden det koster ekstra. Det, vi ofte oplever ved vores konkurrenter, er, at der enten er en grænse for, hvem der må ringe ind, hvor mange timer der må bruges hver måned, eller at man har et klippekort med X antal timer, der kan bruges.

For os er det ikke en fast prisaftale, og det er ikke lig med nul ekstraregninger. Vi har kørt samme koncept siden 2005, hvor vi aldrig har sendt en ekstraregning.

Ja tak til nul ekstraregninger

En it løsning med et fast it team

”God support og hurtig responstid er nøgleordene for vores samarbejde med Sotea. Vi får oftest løst de ting, vi har problemer med, nu-og-her. Vores løsning er inklusive fri support – det er vi meget glade for. Det betyder, at vi bare kan ringe og aldrig behøver at tænke over, om der kommer ekstra regninger.”

– Per Røssel, Henneby Nielsen

Om konceptet

It skal ikke være svært at forstå. Og det er det heller ikke, hvis man beslutter sig for, at det skal være enkelt.

Det har vi besluttet i Sotea, hvor vi sætter en ære i at aflive fagudtryk og i at gøre it enkelt for dig.

Vi vil gerne være din it afdeling, og vi vil gerne have, at du får løst dine opgaver og samtidig oplever, at du har en god relation til os og kan få support, når du har brug for det.

Enkel it. Gode relationer. Gennemskuelig økonomi. Det er Soteas koncept.

Fast pris måned efter måned. Få et it budget, du kan regne med

Ofte hører vi fra potentielle kunder, at de hvert eneste år overskrider deres it budget. Og det sker ofte, fordi der kommer flere medarbejdere til, end der er budgetteret med. Derudover oplever vi, at priserne stiger, eller at der er brug for mere support på et år end beregnet. Det oplever du ikke ved os. Prisen er fast, så du kan regne med dit it budget. Det bliver hverken en krone dyre eller billigere, medmindre du selv tilvælger ekstra ydelser.

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up