It udviklingsmøde med

Martin Skov

Fedt du er landet her. Jeg glæder mig til at afholde vores udviklingsmøde. 

Jeg kan lige starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er bosat I Aulum, hvor jeg bor på en landejendom sammen med min kæreste Anna Kathrine. Til januar udvider vi familien med en lille pige, som vi naturligvis ser meget frem til. En stor del af min fritid tilbringes ude, hvor jeg driver et hobby stutteri med 15 shetlandsponyer, hvor jeg avler føl og udstiller dem til shows og kåringer i Danmark og Sverige.

Jeg sidder som salgs- og kundeansvarlig i Jylland, hvor jeg rådgiver vores kunder omkring it. Mit mindset er at forstå din forretning, og de behov du har, for herigennem at finde frem til den løsning, som skaber mest mulig værdi for dig.  

Jeg glæder mig til at dykke ned i din løsning, og løfte jeres forretning gennem it.

Book dit udviklingsmøde her

Martin Skov

Hvad får du ud af et udviklingsmøde?

Jeg vil tilbyde dig et udviklingsmøde, hvor vi kan skabe et forum for at snakke om jeres forretning. Jeg vil gerne tage en dialog med dig omkring hvilke behov i har. Jeg medbringer gerne ny viden til jer, så i altid har den bedst mulige it løsning. 

Book dit møde her

Book dit online udviklingsmøde her

Kan du ikke se kalenderen?

Så er det fordi du ikke har accepteret alle vores cookies. Men bare rolig, du kan tilgå min kalender her og booke dit udviklingsmøde, uden at acceptere alle vores cookies. Ellers er du altid velkommen til at sende mig en mail på msk@sotea.dk

keyboard_arrow_up