Log4Shell

Eksperter har kaldt Log4Shell den største enkeltstående og mest kristiske sårbarhed i det sidste årti. Hent et gratis scanningsværktøj på siden her, som kan finde Log4Shell-sårbarheder.

Gratis Log4Shell værktøj

Sotea stiller et enkelt og gratis værktøj, der kan skanne både servere og klienter, til rådighed for dig og din virksomhed.

Giv mig værktøjet

Spørg vores kunder om enkel it outsourcing

Log4 Shell sikkerhedsbristen kan potentielt ramme millioner af virksomheder

Flere eksperter har kaldt Log4Shell den største enkeltstående og mest kritiske sårbarhed i det sidste årti. Log4Shell har allerede ramt mange virksomheder og systemer.

Det er ikke kun i Sotea, vi advarer imod Log4Shell – det gør it eksperter og myndigheder verden over.

Hackere kan via Log4Shell tiltuske sig ubegrænset adgang til computere og servere, og måske slette og/eller låse data, så virksomheden eller enkeltpersoner ikke kan arbejde, eller lække virksomheds- og persondata.

Certificeret i datasikkerhed

3 råd til hvordan du skal forholde dig til Log4Shell

Scan jeres servere og klienter efter Log4j-software - benyt det gratis værktøj her på siden. Er du kunde hos Sotea, har vi allerede scannet de servere, du har, i vores hostingcenter.

Kontakt Sotea, hvis scanningen finder Log4j i jeres software.

Følg i øvrigt de anvisninger, I har fået om Log4Shell fra både jeres soft- og hardwareleverandører. 

Gratis scanningsværktøj

Vi har forsøgt at gøre det overskueligt og nemt for dig selv at tjekke, om du og din PC er berørt af Log4Shell. Derfor har vi lavet en videoguide til brugen af scanningsværktøjet, som du finder på siden her. Inden du henter værktøjet, har vi 3 punkter, du skal læse:

  • Da Log4j komponenten kan være indlejret i softwarekode, kan vi desværre ikke garantere, at scanningsværktøjet finder Log4j i al software, som anvender den, men i langt de fleste tilfælde vil den blive opdaget.
  • Er du i tvivl om, hvordan du skal benytte værktøjet, bør du lade en it professionel vejlede dig og/eller udføre scanningen.
  • Værktøjet benyttes på eget ansvar, og Sotea påtager sig derfor ikke noget konkret resultatansvar.

Hent værktøjet her

Er der ingen video - se den her

Tag din it sikkerhed alvorligt
- beskyt din forretning proaktivt

Sotea anbefaler at beskytte alle enheder i virksomheden med en sikkerhedspakke. Vores sikkerhedspakker, som findes i Light, Basis og Pro, er sammensat af vores it sikkerhedseksperter, så du kan holde din forretning og dine enheder sikret – hver dag året rundt. Det vil sige, du er beskyttet på tværs af enheder, brugere og data.

Vi har eksperter, der overvåger dine it løsninger 24/7, året rundt.

Læs mere om sikkerhed ved Soeta her

 

Certificeret i datasikkerhed

Har du brug for hjælp?
Så lad os tage en snak

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up