Leveringsgaranti. Regn med det

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Hvad betyder leveringsgaranti for dig?

Det betyder selvfølgelig, at vi leverer det vi har aftalt. Men ikke nok med det, så ved vi, at konsulenttimer er dyre, og dem har vi ingen af her.

Når du får et tilbud på en it afdeling ved os, er du sikret en fast pris hele vejen rundt. Ikke kun måned efter måned, men også når det gælder implementering. Din pris er fast – også selvom vi eksempelvis bruger 10 timer mere end estimeret. Det kommer ikke til at koste dig ekstra. Derfor kan vi med ro i maven sige: Leveringsgaranti. Regn med det.

Prøv vores prisberegner

Brug vores prisberegner og få et overblik over, hvad din pris er hver eneste måned.

Ingen ubehageligt overraskelser og ingen ekstraregninger.

Enkel it og gennemskuelig økonomi.

 

Kend din pris ➡️

Er der ikke leveringsgaranti andre steder?

Det kan vi af gode grunde ikke besvare 100 % på. Når det er sagt, har vi hørt mange fortælle om, hvordan deres faste implementeringspris pludselig ikke var helt så fast hos andre leverandører. Det sker ikke her. Du skal nemlig kunne regne med, hvad der kommer af udgifter – og det kan du hos Sotea. Altid.

Ja tak til leveringsgaranti

En it løsning med et fast it team

”Vores budgetter har altid holdt, siden vi indledte et samarbejde med Sotea. Det sætter man pris på. Vi sætter et budget for et år, og vi ved præcis, hvad det koster. Det holder bare, og så er det billigt.”

– Christian Ingemann, medejer af DanContainer

Tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it

Vi ved godt, at it kan være svært at forstå. Derfor sætter vi en ære i at gøre det enkelt for dig. Så når du outsourcer din it til os, er dine it udfordringer helt enkelt vores. Kort fortalt klarer vi det hele, så du kan klare din forretning.

Kunderne vælger os, fordi vi gør deres liv lettere. Eksempelvis er prisen altid den samme. Nul ekstraregninger. Det giver ekstra tryghed og overskud i hverdagen. 

 

Læs hvad kunderne siger om os

Om konceptet

It skal ikke være svært at forstå. Og det er det heller ikke, hvis man beslutter sig for, at det skal være enkelt.

Det har vi besluttet i Sotea, hvor vi sætter en ære i at aflive fagudtryk og i at gøre it enkelt for dig.

Vi vil gerne være din it afdeling, og vi vil gerne have, at du får løst dine opgaver og samtidig oplever, at du har en god relation til os og kan få support, når du har brug for det.

Enkel it. Gode relationer. Gennemskuelig økonomi. Det er Soteas koncept.

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Vil du have leveringsgaranti?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up