It afdeling

 

Lad os bare være ærlige: Vi elsker it, men vi ved altså godt, at alle ikke har det sådan. it er nemlig et middel til at nå forretningsmål. Det skal bare spille uden bøvl. Så hvordan gør vi det?

It outsourcing tilpasset dit it behov

It afdeling

"It skal spille uden bøvl." Så hvordan gør vi det?

For os er svaret klart. Det skal være så let som muligt at bruge it. Derfor kan du hos Sotea få din helt egen it afdeling.

Du får en ekstern it afdeling, der tager sig af din virksomheds it behov. Dem alle. Drift, udvikling, alt.  Det betyder, at du og dine kollegaer kan gøre dét, I går på arbejde for: at skabe værdi for kerneforretning.

På denne side får du svar på, hvilke services en it afdeling helt konkret indeholder. God læsning.

 

Hør mere om din it afdeling

Du kan outsource hele eller dele af din it

Hvad indeholder en it afdeling?

Svaret afhænger af, hvem du spørger. Hos Sotea får du følgende produkter og services, når du køber en it afdeling:

Ring eller skriv til din it afdeling, når du har brug for det. Vi er her for at hjælpe dig. Hver dag

Drift og vedligehold af dine systemer, så de altid er up to date

Personlige beskeder fra Din it ekspert, hvis der opstår kritiske fejl i dine services

Årlige strategimøder, hvor vi gennemgår dit it setup og præsenterer muligheder for at udvikle din forretning med it

Opsætning af hardware, når du får en ny bruger (konfigurering af PC’er remote)

Fuldt overblik over, hvor mange Microsoft 365 licenser I har, og hvem de tilhører

Fast pris – nul ekstraregninger. Nogensinde

Kort fortalt handler det om, at vi tager os af din it. Vi klarer det hele, så du kan fokusere på din forretning.

Din it ekspert

Når du køber en it afdeling hos Sotea, får du en dedikeret it ekspert. Han eller hun fokuserer på din forretning – det er også din it ekspert, der skriver eller ringer til dig, hvis der opstår problemer eller potentielle sikkerhedsbrister, som kun vedkommer dig, og de services du har.

En it ekspert er til dig, der har brug for kompetent hjælp – af den samme person hver gang. Til dig, der er træt af at være et nummer i bunken, og som ønsker kompetent og personlig hjælp. 

Hør mere om Din it ekspert

 

It afdeling til dig

Ekstern it afdeling

Du skal se os som din eksterne it afdeling. Vi er altid tæt på dig, selvom vi ikke sidder på dit kontor. Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller der opstår problemer. Uden det koster ekstra. Ved Sotea har vi en fast pris på en it afdeling, uanset hvor mange gange du ringer eller skriver på en dag. Det sikrer en enkelt arbejdsform uden bureaukrati og ekstraregninger. 

Vi er dog meget mere end en helpdesk. Vi sidder med rundt om bordet hos jer, når der skal tages strategiske beslutninger, så I altid husker at tænke it ind i jeres planer.

Med en ekstern it afdeling får I derfor både hjælp med at få dagligdagen til at fungere – og lægge planer for fremtiden.

Hvad koster din it afdeling?

Certificeret i datasikkerhed

3 fordele ved en ekstern it afdeling hos os

Slip for it ansvaret og frigiv ressourcer.

Kend dit it budget – hver dag, året rundt.

Slip for it supporten – uanset hvilke it problemer du har.

Hybrid it afdeling

Ja, det er faktisk en ting.

For vi er godt klar over, at nogle ressourcer er gode at have internt. Det interne arbejde må dog ikke fjerne fokus fra det vigtigste. Eksempelvis oplever vi ofte, at it chefen eller den it ansvarlige i virksomheden, løser en del support opgaver, og derfor ikke har tid eller ressourcer til at udvikle virksomhedens forretning igennem it. Det er en uhensigtsmæssig opgavefordeling, som resulterer i, at sikkerheden og it systemerne bliver langsomme og forældede. Derfor tilbyder vi en hybrid it afdeling, hvor I beholder interne ressourcer og samtidig får hjælp af eksterne eksperter.

Det er nemt at skifte it leverandør

En hybrid it afdeling på to måder:

1. Vi besvarer overløb på it chefens eller den it ansvarliges telefon. Det betyder, at telefonen bliver viderestillet til Soteas eksperter, når din it chef eller ansvarlige ikke kan besvare opkald – eksempelvis fordi han eller hun holder fri eller er i møde.

2. Vi foretager alle supportfunktioner, så din it chef eller ansvarlige får tid til at udvikle forretningen gennem it. Det handler om at bruge ressourcerne bedst muligt.

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Har du brug for en it afdeling?
Så lad os tage en snak

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up