It afdeling

 

En ekstern it afdeling er præcist det du forventer, nemlig en it afdeling. Når vi snakker om it outsourcing forbundet med en it afdeling – betyder det blot at du får en it partner til at varetage din virksomheds it behov, så har du tid til at fokusere på din forretning. 

Hvad koster en it afdeling?

Ekstern it afdeling

It afdeling

Lad os bare være ærlige: Vi elsker it, men vi ved altså godt, at alle ikke har det sådan. It kan være et middel til at nå forretningsmål. Det skal bare spille uden bøvl. Så hvordan gør vi det?

For os er svaret klart. Det skal være så let som muligt at bruge it. Derfor kan du hos Sotea få din helt egen it afdeling.

Du får en ekstern it afdeling, der tager sig af din virksomheds it behov. Dem alle. Drift, udvikling, sikkerhed, kort sagt, alt hvad der handler om it.  Det betyder, at du og dine kollegaer kan gøre dét, I går på arbejde for: at skabe værdi for kerneforretningen.

På denne side får du svar på, hvilke services en it afdeling helt konkret indeholder ved Sotea. God læsning.

Hør mere om din it afdeling

It afdeling ved Sotea

Hvad indeholder en it afdeling?

Svaret afhænger af, hvem du spørger. Hos Sotea får du følgende produkter og services, når du køber en it afdeling:

Ring eller skriv til din it afdeling, når du har brug for det. Vi er her for at hjælpe dig. Hver dag

Drift og vedligehold af dine systemer, så de altid er up to date

Personlige beskeder fra Din it ekspert, hvis der opstår kritiske fejl i dine services

Årlige strategimøder, hvor vi gennemgår dit it setup og præsenterer muligheder for at udvikle din forretning med it

Opsætning af hardware, når du får en ny bruger (konfigurering af PC’er remote)

Fuldt overblik over, hvor mange Microsoft 365 licenser I har, og hvem de tilhører

Fast pris – nul ekstraregninger. Nogensinde

Kort fortalt handler det om, at vi tager os af din it. Vi klarer det hele, så du kan fokusere på din forretning.

Hvad koster en it afdeling?

Der findes mange priser på hvad en it afdeling kan koste. Vi har lavet en beregner hvor du kan få en idé om hvad en it afdeling ved Sotea kan koste. I beregneren har vi inkluderet en it afdeling med fri support, Microsoft 365 licenser og sikkerhedspakker

Har du behov for at få et fuldt overblik over prisen inkl. servere, backup og et af vores øvrige sikkerhedsprodukter koster, så kontakt os.

Din it ekspert

Når du køber en it afdeling hos Sotea, får du en dedikeret it ekspert. Han eller hun fokuserer på din forretning – det er også din it ekspert, der skriver eller ringer til dig, hvis der opstår problemer eller potentielle sikkerhedsbrister, som kun vedkommer dig, og de services du har.

En it ekspert er til dig, der har brug for kompetent hjælp – af den samme person hver gang. Til dig, der er træt af at være et nummer i bunken, og som ønsker kompetent, proaktiv og personlig hjælp. 

Hør mere om Din it ekspert

 

It afdeling til dig

Ekstern it afdeling

Du skal se os som din eksterne it afdeling. Vi er altid tæt på dig, selvom vi ikke sidder på dit kontor. Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller der opstår problemer. Uden det koster ekstra. Ved Sotea har vi en fast pris på en it afdeling, uanset hvor mange gange du ringer eller skriver på en dag. Det sikrer en enkelt arbejdsform uden bureaukrati og ekstraregninger. 

Vi er dog meget mere end en helpdesk. Vi sidder med rundt om bordet hos jer, når der skal tages strategiske beslutninger, så I altid husker at tænke it ind i jeres planer.

Med en ekstern it afdeling får I derfor både hjælp med at få dagligdagen til at fungere – og lægge planer for fremtiden.

Hvad koster din it afdeling?

Få din egen it afdeling

3 fordele ved en ekstern it afdeling hos os

Slip for it ansvaret og frigiv ressourcer.

Kend dit it budget – hver dag, året rundt.

Slip for it supporten – uanset hvilke it problemer du har.

Hvad er en it afdeling?

Der findes mange former for it afdelinger. Mange tænker kun på dem som interne, når de hører ordet "it afdeling" tænker de på kollegaer der sidder i it. Men faktisk kan en it afdeling også outsources, og det er lige netop hvad vi er i Sotea, en it afdeling udenfor din virksomhed.

Outsourcing af din it afdeling

Hybrid it afdeling

Ja, det er faktisk en ting.

For vi er godt klar over, at nogle ressourcer er gode at have internt. Det interne arbejde må dog ikke fjerne fokus fra det vigtigste. Eksempelvis oplever vi ofte, at it chefen eller den it ansvarlige i virksomheden, løser en del support opgaver, og derfor ikke har tid eller ressourcer til at udvikle virksomhedens forretning igennem it. Det er en uhensigtsmæssig opgavefordeling, som resulterer i, at sikkerheden og it systemerne bliver langsomme og forældede. Derfor tilbyder vi en hybrid it afdeling, hvor I beholder interne ressourcer og samtidig får hjælp af eksterne eksperter.

Det er nemt at skifte it leverandør

En hybrid it afdeling på to måder:

1. Vi besvarer overløb på it chefens eller den it ansvarliges telefon. Det betyder, at telefonen bliver viderestillet til Soteas eksperter, når din it chef eller ansvarlige ikke kan besvare opkald – eksempelvis fordi han eller hun holder fri eller er i møde.

2. Vi foretager alle supportfunktioner, så din it chef eller ansvarlige får tid til at udvikle forretningen gennem it. Det handler om at bruge ressourcerne bedst muligt.

Hvorfor er det en god investering at have en it afdeling?

Det er ikke kun en god investering fordi du får adgang til support til dine medarbejdere. Det er også en god idé at investere i en ekstern it afdeling fordi det åbner op for mange forskellige kompetencer, som det næsten er umuligt at ansatte sig ud af medmindre man er Bestseller eller lignende.

Det kan være nærmest umuligt for 1 eller 2 mand at have det fulde overblik over en it løsning i en virksomhed, og samtidig holde styr på hvad der rører sig i markedet. Hvis du har ansat nogen i it, er det meget bedre givet ud at du også har en ekstern it afdeling som kan tage sig af hverdagens support og drift, så dine ansatte kan være med til at udvikle forretningen igennem it, og trække det op på et mere strategisk niveau.

Sådan en sparringspartner kan du også få i en ekstern it afdeling – hvor du løbende får status møder og får besked på hvad der rører sig i markedet, så du har den bedste it løsning til din virksomhed, altid.

Beregn prisen på en it afdeling nu

Certificeret i datasikkerhed

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Har du brug for en it afdeling?
Så lad os tage en snak

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up