Incident Response

Er du forberedt på at blive hacket?

 

Er du klar hvis du bliver hacket? Dit beredskab og reaktionstid er alt afgørende, hvis du bliver udsat for hackerangreb.

It sikkerhed til din forretning

Er du forberedt, når du bliver udsat for et hackerangreb?

Du har sikkert hørt det før, men det er ikke længere et spørgsmål om din virksomhed bliver udsat for et hackerangreb, men et spørgsmål om HVORNÅR – og om hvor meget det koster din forretning.

Truslen er stor, og den bliver kun større. Hver eneste dag forsøger hackerne at ramme danske virksomheder, det sker mere end 800 gange dagligt. Samtidig med at volumen for forsøg på hackerangreb bliver større, bliver hackerangrebene også mere og mere komplekse. Flere erfaringer viser at behovet for specialistviden på området og hurtig reaktionstid er afgørende, når din virksomhed bliver udsat for et hackerangreb.

Sammen med sikkerhedsvirksomheden Improsec tilbyder vi derfor et udvidet beredskab med lav responstid gennem sikkerhedsservicen 'Incident Response'. Incident Response hjælper dig med at møde sikkerhedstruslerne med det samme og begrænser skaden og din nedetid.

Hvad er it sikkerhed

Begræns skaden med Incident Response

Det er ikke nogen hemmelighed, at tab af omsætning og nedetid er nogle af de værste konsekvenser ved hackerangreb. Lige netop de ting, hjælper Incident Response med at nedbringe. Det handler om at håndtere cyberangreb effektivt, så skaben bliver begrænset – og at din nedetid i virksomheden bliver så kort som overhovedet muligt.

Improsec har stor erfaring med at håndtere komplekse cyberangreb. De stiller sikkerhedsspecialister til din rådighed gennem Incident Response. 

it sikkerhed hackerangreb

Få adgang til sikkerhedsspecialister døgnet rundt

Improsecs Incident Responseteam sidder i Danmark. Teamet består af specialister der udelukkende arbejder med cyberangreb. Det betyder, at de har en høj specialiseret viden og stor erfaring indenfor lige netop cyberangreb.

Med Incident Response får du adgang til en sikkerheds hotline, der giver dig svar på dine sikkerhedsspørgsmål, når du behøver det.

Tilgængelighed 24 timer i døgnet tilbyder vi sammen med Improsec, fordi der ikke er nogen der ved, hvornår et angreb rammer. Bliver det nødvendigt, kan sikkerhedsspecialisterne også rykke ud til din virksomhed med kort varsel.

Alt sammen for at beskytte din virksomhed og styrke dit sikkerheds-beredskab.

 

sikkerhedsspecialister

Hvorfor vælge Incident Response?

Få hurtig og effektiv håndtering af brud på it sikkerheden i din virksomhed.

Når du rapporterer en sikkerhedshændelse, foretager et dedikeret og specialiseret Incident Response-team en vurdering af hændelsens omfang og potentielle konsekvenser.

I en kontrolleret proces bliver skadelige elementer fjernet, så vejen tilbage til normal drift bliver så kort og sikker som mulig.

Indsats overfor sikkerhedsbrud

Du får en præcis og detaljeret identifikation af skaden og de enkelte elementer, der har forårsaget sikkerhedsbruddet.

Opspar timer

Du opsparer løbende timer, som kan bruges til en sikkerhedsworkshop eller ved en alvorlig sikkerhedsbrist.

Rapportering og viden

Efter en sikkerhedsbrist modtager i en rapport over indsats og håndtering af bristen.

Sikkerhedsstatusmøder

Du vil kvartalsvis få et møde med en opdatering på trusselsbilledet og eventuelle ændringer i jeres it.

Onboarding

Du får en skræddersyet onboarding-proces, der matcher din virksomheds it sikkerhed, hvor Improsec lærer jer og jeres it bedre at kende.

Mindre nedetid

Incident Response giver en kontrolleret inddæmning og fjernelse af beskadigede elementer samt sikker og overvåget tilbagevenden til normal drift.

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Vil du have hjælp til at få styr på din it sikkerhed?

Udfyld formularen herunder, så hjælper vi dig.

hjælp til din it sikkerhed

keyboard_arrow_up