Til virksomhedslederen der ønsker at vækste sin forretning

Få driftstabil it, til en fast pris.
Nul ekstraregninger. Nogensinde

Book dit gratis rådgivningsmøde. Få formlen på nem it uden ekstra regninger.

Book rådgivningsmøde
(Kun 20 pladser hver måned)

Endelig findes der et it firma, som ikke sender ekstraregninger

Er du også træt af dyre ekstraregninger der ikke er til at finde  rundt i?
Vil du undgå de mange samtaler om dine it regninger? 

Leder du efter en it partner som holder hvad de lover og samtidig aldrig sender en ekstraregning?

Hos Sotea hjælper vi virksomheder med at vækste deres forretning igennem it, samtidig med vi løser alle dagligdagens it problemer. Konceptet kalder vi, nul ekstraregninger. Nogensinde. 

Dette koncept har vi kørt siden 2005, og vi har aldrig sendt en ekstraregning. Det har vist vejen frem for mange virksomheder rundt om i Danmark og Sverige, som nu har et it budget de kan regne med år efter år.

Med andre ord, har vi vist dem vejen til at skabe en effektiv foretning samtidig med at deres it løsninger er tip top og brugerne kan ringe og få hjælp - uden de skal betale mere.  

Vores 3 garantier har allerede gjort it nemt og overskueligt for over 450 kunder, det er 3 garantier, som vi aldrig render fra.

De tre garantier er: Glad eller Gratis - Nul ekstraregninger. Nogensinde - Leveringsgaranti. Regn med det.

Book dit rådgivningsmøde

”Tidligere har vi oplevet at modtage regninger, hver eneste gang vi ringede ind til vores it afdeling. Det er slut nu. Jeg har i min tid som Sotea kunde, aldrig oplevet at modtage en ektra regning. Uanset hvor meget vi ringer, og hvornår vi ringer, så er prisen altid det samme.”

– Maja Lundgreen, Marketing Manager, Rezas

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

5 fordele ved at overlade it sikkerheden til os

Book rådgivningsmøde
(Kun 20 pladser hver måned)

Slip for it sikkerhedsansvaret og få ro i maven.

Få optimal og proaktiv overvågning 24/7.
Året rundt.

Få certificerede specialisters øjne på din it sikkerhed.

Overhold compliance og it sikkerhedskrav.

Spar it ressourcer og brug din tid på at skabe (mere) værdi.

”Vi kan ikke tåle at være nede. Derfor valgte vi Sotea.”

– Christian Ingemann, medejer af DanContainer

Danmarks største vækskomet indenfor it hosting 2020

Med et driftsresultat, der er løftet med over 300 procent på tre år, ender hosting-selskabet Sotea øverst på skamlen i hosting-kategorien i Computerworlds årlige it-komet-undersøgelse. Med et simpelt forretningskoncept udfordrer Sotea den klassiske hosting-branche, fortæller direktør Jess Teilmann.

Dyrt konsulentarbejde efterfulgt af en strøm af timefaktureringer er dømt ude. I stedet er et stålfast fokus på standardisering og automatisering i højsædet, hvor prisen er fast.

Vil du også have en fastpris løsning?

Book rådgivningsmøde
(Kun 20 pladser hver måned)

En it løsning med et fast it team

Din it afdeling

Vi lever efter: ”tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it.” Det vil i helt korte træk sige, at du ikke længere skal spekulere over it i din dagligdag. Du får nem og overskuelig it, til en fast pris hele året rundt. Og skulle der opstå problemer, ringer du bare løs. Vi er her for at hjælpe dig.

Certificeret i datasikkerhed

”I et klassisk setup er det lige modsat. Jo mere bøvl kunden har, desto flere fakturaer kan man sende, og desto bedre forretning får man. Så er det bare sværere at holde på kunden. Sat lidt på spidsen, så kan man tjene penge på egne fejl. Det kan vi ikke hos Sotea, da vi har en fast pris, så tingene skal bare spille hos os.”

– Jess Teilmann, CEO

Outsourcing af it afdeling

Book dit 30 minutters gratis rådgivningsmøde, og få et it budget uden overraskelser.

(værdi 2500,-)

Når du booker et rådgivningsmøde med os, tager vi altid udgangspunkt i din situation. Vi vil hjælpe dig til at forstå dine konkrete behov og vi er ikke bange for at vise dig vores priser. De er ens for alle. I fællesskab kan vi sammensætte lige netop din it afdeling.

  • done Nul ekstraregninger. Nogensinde.
  • done Få pro it sikkerhed og nem it.
  • done Glad eller gratis. Test os af og se om vi er et match, inden du skal have penge op af lommen. Det er nem it.

Book rådgivningsmøde
(Kun 20 pladser hver måned)

keyboard_arrow_up