Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Men hvad betyder glad eller gratis helt præcist for dig?

Glad eller gratis er ikke kun noget, vi siger, men faktisk noget, vi efterlever. Det er et punkt i vores implementeringsplan, når du starter op som kunde ved os. Det vil sige, at der er nogle punkter, du skal igennem, inden vi kan starte dig op som kunde.

Vores proces ser ud som vist herunder:

Sådan leverer vi it services til dig

Prøv vores prisberegner

Brug vores prisberegner og få et overblik over, hvad din pris er hver eneste måned.

Ingen ubehageligt overraskelser og ingen ekstraregninger.

Enkel it og gennemskuelig økonomi.

 

Kend din pris ➡️

Hvornår kan du benytte glad eller gratis?

Glad eller gratis kan benyttes, helt indtil løsningen tages i brug. Det vil sige, at hvis du ikke er glad, efter du har testet dit nye it setup, så kan du sige til. Vi laver ændringer, indtil du er tilfreds med løsningen, og den kører som forventet. Når du er glad, er vi klar til at tage din løsning i brug.

Ja tak til glad eller gratis

En it løsning med et fast it team

“Det er gået præcis, som Sotea havde planlagt. Vi var ellers lidt bekymrede for onboardingen, da vi samtidig flyttede kontor og dermed også skulle flytte it fra vores serverrum til en ny fysisk adresse. Kom det hele nu kom til at køre, som det skulle med nye forbindelser osv.? Men det gjorde det bare.”

- Steen Sverker Nilsson, Adm. direktør og partner, Westergaard

Om konceptet

It skal ikke være svært at forstå. Og det er det heller ikke, hvis man beslutter sig for, at det skal være enkelt.

Det har vi besluttet i Sotea, hvor vi sætter en ære i at aflive fagudtryk og i at gøre it enkelt for dig.

Vi vil gerne være din it afdeling, og vi vil gerne have, at du får løst dine opgaver og samtidig oplever, at du har en god relation til os og kan få support, når du har brug for det.

Enkel it. Gode relationer. Gennemskuelig økonomi. Det er Soteas koncept.

Alt i én enkelt it løsning.
Det garanterer vi

Nul ekstraregninger. Nogensinde

Vores prisliste er ens for alle: Fast pris på alle ydelser. Du får it på et fast månedligt abonnement, hvor alt er inklusive. Prisen er sammensat af antal brugere, softwarelicenser, serverkapacitet og mængden af data.

Læs mere

Glad eller gratis

Prøv din it løsning, før du siger ja tak. Vi bygger og implementerer din løsning i et parallelt miljø – klar til dig. Her kan du teste alt af, inden du beslutter dig endeligt. Du får først en regning, når du er glad.

Læs mere

Leveringsgaranti.
Regn med det 

Du får en fast pris på implementering af din løsning. Prisen holder, uanset om din løsning koster os ekstra timer eller ej. Det er nemt at budgettere med. Og det er din garanti for, at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up