rezas logo

Effektivt it samarbejde frigør vigtig tid

Håndboldklubben TTH Holstebro har lagt IT-ansvaret ud til Sotea, og samarbejdet er præget af tillid, effektivitet og brugertilpasset support.

IT skal bare fungere

Når håndboldherrerne fra TTH Holstebro henter medaljer i ligaen, spiller Champions League og hæver trofæet i pokalturneringen, er det naturligvis den sportslige stab, der – fortjent – løber med opmærksomheden og hæderen. Men i kulissen bag de succesfulde håndboldspillere står en administration, der som alle andre virksomheder er dybt afhængige af, at it systemerne er i topform.

“Der er mange ting, vi skal forholde os til – CRM, hjemmeside, templates og så videre. Men vi vil hellere fokusere på vores kerneopgaver, og derfor har vi prioriteret at lægge opgaven ud af huset. Tingene skal bare fungere, og det sørger Sotea for,” siger John Mikkelsen.

“Jo stærkere fundament, vores it hviler på, desto mere tid har vi til at løse vores kerneopgaver. Med Sotea virker tingene bare”.

– siger John Mikkelsen, CEO, TTH Holstebro

 

Sotea det oplagte valg

Sotea er sponsor i TTH Holstebro og med i klubbens erhvervsnetværk, så da John Mikkelsens team skulle finde en it samarbejdspartner, var valget oplagt.

“Det hjalp selvfølgelig også, at vores tidligere it leverandør faktisk pegede på Sotea som det oplagte match. Og det har vist sig at være det helt rigtige valg. Den måde, Sotea kører tingene på i hverdagen, passer enormt godt til os. Vi har samme værdier, og derfor er samarbejdet virkelig godt,” siger John Mikkelsen.

”Vi har fra begyndelsen valgt at have fuld tillid til, at Sotea var det rigtige valg til at løse opgaverne. Den tillid har de levet op til, og vi passer simpelthen bare godt sammen”

IT-assistance i øjenhøjde

TTH Holstebro har outsourcet alt fra drift over sikkerhed og udvikling til support til Sotea, og det har været vigtigt for TTH Holstebro-administrationen, at dialogen og ydelserne har kunnet holdes i øjenhøjde.

“Vi er jo forskellige, og det er ikke alle, der er lige it kyndige. Jeg kan for eksempel godt få brug for hjælp til nogle ting, som andre vil finde elementære og helt banale. Men for mig handler det jo om, at sikkerheden er i orden, at min mail fungerer, og at nettet kører – ellers har jeg ikke mulighed for at passe mit egentlige job, som er at holde møder med sponsorer. Så jeg har kun én ting for øje, og det er, at it-fundamentet og supporten er på plads, så vi får frigivet tid og ressourcer til at drive en håndboldklub med alt, hvad der dertil hører,” 

- fortæller John Mikkelsen, CEO, TTH Holstebro

Support 24/7

Netop adgangen til support og sikkerheden for, at der altid er hjælp at hente, hvis it uheldet er ude, var en bekymring for John Mikkelsen, da han skulle vælge en samarbejdspartner. Men den bekymring er blevet gjort til skamme.

“Vi havde kun hørt godt om Sotea, men når man som mig sidder mange timer alene på kontoret, er tanken om et nedbrud, der gør det umuligt at arbejde, ikke rar, og så kan bekymringen godt vokse. Men nu har jeg prøvet at have brug for support uden for normal åbningstid et par gange, og hver gang har jeg fået en virkelig god supporter i røret, som stille og roligt har løst problemet. Det giver en enorm tryghed at vide, at der sidder nogen klar i den anden ende, som har styr på alle detaljerne og kan afhjælpe en kritisk situation,” siger John Mikkelsen, der mener, at tillid er nøgleordet for et godt samarbejde:

“Vi har fra begyndelsen valgt at have fuld tillid til, at Sotea var det rigtige valg til at løse opgaverne. Den tillid har de levet op til, og vi passer simpelthen bare godt sammen”.

 

En it løsning med et fast it team

Om TTH Holstebro

TTH Holstebro er en af dansk herrehåndbolds topklubber gennem en lang årrække. Har blandt andet vundet DM-sølv og bronze, vundet pokalturneringen og deltaget i Champions League og EHF Cup.

 

Vil du også have din egen it afdeling?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up