silkeborg ry golfklub logo

Lokalt samarbejde

Danmarks bedste golfklub vælger Danmarks (måske) bedste it afdeling.

Golfklub med vokseværk. Også når det gælder it

Over de seneste 15 år har Silkeborg Ry Golfklub haft en rivende udvikling. I begyndelsen var det bare en helt almindelig golfbane med 18 huller og 10-12 medarbejdere. I dag er det Danmarks største og mest varierede golfanlæg med 54 huller fordelt på to lokationer, som beskæftiger 65 medarbejdere og er kåret til Danmarks bedste golfklub i 2019.

Det betyder også, at de er blevet langt mere afhængige af it. Derfor har de indgået et samarbejde med Sotea. De står for al klubbens drift, vedligehold og udvikling af klubbens it. De løser også alle supportopgaver og dagligdagens små og store it udfordringer.

citat-mads-faber-manager-silkeborg-ry-golfklub

"Ligesom vi på mange andre områder har opgraderet og professionaliseret vores forretning, har vi nu også brug for at professionalisere vores it setup. Med Sotea som primus motor og ekstern partner på den opgave, ved vi, at vores it er i trygge hænder. Vi behøver ikke bekymre os om det i hverdagen, og er der det mindste, ringer vi bare."

– Mads Faber, manager, Silkeborg Ry Golfklub

Danmarks største. Men ikke store nok til egen it afdeling

Inden samarbejdet med Sotea var der blot en til to it kyndige medarbejdere, der holdte klubbens it ved lige og ydede support, når der var brug for det. Men det var en opgave, de skulle løse ved siden af mange andre arbejdsopgaver.

Med tiden kom klubbens it derfor til at bestå af flere og flere lappeløsninger. Men ved at lade Sotea stå for deres it setup har Silkeborg Ry Golfklub nu et dedikeret team af it specialister, der tager hånd om klubbens it

“Sotea er et godt match for os. Vi har brug for et professionelt it setup, der bare virker, men vores administration har ikke en størrelse, hvor det giver mening at have egen it afdeling. Derfor er Sotea vores it afdeling.”

- Mads Faber, manager, Silkeborg Ry Golfklub

citat-mads-faber-silkeborg-ry-golfklub-vores-it-er-i-trygge-hænder

”Med Sotea som primus motor og ekstern partner på den opgave, ved vi, at vores it er i trygge hænder.”

Gensidigt partneraftale. Med lokal forankring

Både Silkeborg Ry Golfklub og Sotea sætter en ære i at være synlige i lokalområdet og være tætte på medlemmer og kunder. Derfor var det også oplagt for Silkeborg Ry Golfklub at indgå et samarbejde med Sotea, der også ligger i Silkeborg, for, som Mads forklarer det,vil de gerne handle lokalt.

Samarbejdet er også til Soteas fordel, der gerne vil tættere på deres lokale kunder og samarbejdspartnere. Der er golf en oplagt mulighed ifølge Mads Faber, der forklarer, “hvordan de fælles oplevelser på banen og i klubben er perfekte til at skabe relationer.”

 

citat tonny sørensen vi vil gerne være tæt på vores kunder

“Vi vil gerne være tæt på vores kunder, være lokalt forankret og synlige og styrke de lokale virksomheder. Derfor er vi glade for at kunne befri den lokale golfklub for deres bekymringer om it, så de i stedet kan fokusere på gode golfoplevelser.”

- Tonny Sørensen, Salgschef, Sotea

Lokal synlighed til Sotea. Færre it bekymringer til golfklubben

Som samarbejdspartner bliver Sotea også en del af Silkeborg Ry Golfklubs erhvervsnetværk, der tæller 140+ virksomheder. De får også eksponering på golfbanerne, hvor der årligt bliver spillet 90.000 runder.

Begge parter ser frem til samarbejdet, for, som Mads Faber fra Silkeborg Ry Golfklub beskriver det, “så er det da et godt match, når Danmarks bedste golfklub indgår et samarbejde med Danmarks (måske) bedste it afdeling.”

 

Om Silkeborg Ry Golfklub

Med sine 54 huller, fordelt på to lokationer i henholdsvis Silkeborg og Ry, er Silkeborg Ry Golfklub Danmarks største golfanlæg. Med 2.000 medlemmer, 9.000 årlige gæster og 90.000 spillede golfrunder om året, har de nok at se til. Derfor har de valgt at outsource al deres it, så de kan fokusere på deres gæster og medlemmer.

Vil du høre mere om en it supportaftale med os?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up