kimber foods logo

Al it samlet et sted

Kimber Foods er gået fra en kompliceret it løsning med flere leverandører til én samlet løsning,  hvor alt er inkluderet.

Fra mange leverandører til én it afdeling

Selvom Kimber Foods er et mindre handelsselskab med bl.a.egen webshop, bestod Kimber Foods’ it løsning af mange forskellige leverandører. Udover ventetiden i telefonen oplevede de også ofte at blive kastet rundt frem og tilbage mellem forskellige afdelinger eller leverandører. I dag ringer de bare til Sotea.

“Tidligere skulle vi altid overveje, hvem vi skulle kontakte, vente i telefonkø og spekulere på, om vores aftale nu også dækkede den slags support osv. I dag er al it på vores side af fiberforbindelsen omfattet af vores aftale med Sotea,”

– fortæller Esben Nielsen, medejer af Kimber Foods.

 

Én løsning. Alt inklusiv

I dag bliver stort set alt Kimber Foods’ it håndteret af Sotea. Microsoft-licenserne, backuppen af Office 365, it sikkerheden og it supporten. Det hele klarer Sotea. Det betyder, at Kimber Foods i dag kun behøver at ringe ét sted hen uanset, hvad for noget it, der driller – og de tager altid telefonen.

“Sotea lever op til sit slogan om, at man kan glemme alt om IT. De dækker hele paletten med sikkerhed, systemer der fungerer og hjælp i det daglige, hvis vi har udfordringer med systemer eller hardware.”

- Esben Nielsen, medejer af Kimber Foods.

”Selv installation af printere eller andet hardware hjælper Sotea med, uanset hvor vi har købt det.”

Gensidigt partneraftale. Med lokal forankring

Tidligere har Kimber Foods været vant til at betale ved kasse 1, når de havde brug for hjælp til it. Derfor var modellen med en it afdeling på abonnement da også ny for dem.

 

“Man skulle vænne sig til tanken om, at det var en fortløbende betaling. Men omvendt var opdateringer med mere inkluderet, hvilket var udslagsgivende for os. I dag ved vi præcist, hvad vi betaler for it – hver måned,”

- fortæller Esben Nielsen, medejer af Kimber Foods.

Hurtig support. Uden det koster ekstra

En af de fordele, som Esben fra Kimber Foods fremhæver ved Sotea, er supporten.

“Vi har lynhurtig adgang til it support i høj kvalitet – uden at skulle tænke på, om det koster ekstra. Sotea har også overblik over hele vores setup, så de kan hurtigt lokalisere problemet og løse det, hvis der er noget, der driller."

 

 

Om Kimber Foods

Kimber Foods er et mindre handelsselskab som bl.a. importerer og sælger te og nøddesnacks i høj kvalitet fra Mellemøsten og Asien. Selvom de er en mindre spiller på markedet, har de valgt at outsource al deres it, så de kan fokusere på deres forretning og det, de er gode til.

 

Vil du høre mere om en it afdeling ved os?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up