b conzept logo

Med Sotea får vi kvalitet

b conzept by IDEGroup har outsourcet dele af sin it drift til Sotea, og det har givet pote i form af reduceret nedetid og kan mærkes på bundlinjen. 
For b conzept er kodeordene i samarbejdet nærhed og gennemskuelighed, og nu skal samarbejdet udvides.

Tættere på hinanden

Silkeborg-virksomheden b conzept, som sælger business to business løsninger indenfor Firmagaver, reklameartikler, Firmatøj og POS, valgte for nogle år siden at gå fra lokal it-drift til en cloud-løsning. Siden skiftede b conzept samarbejdspartner, og valget faldt på Sotea. Det valg har adm. direktør Jan Facius ikke fortrudt. 

“Sotea går den ekstra meter og overholder de aftaler, vi laver. Den tillid er noget, vi lægger stor vægt på”.

– siger Jan Facius, adm. direktør, b conzept by IDEGroup

 

It outsourcing er en fordel

Når virksomheder outsourcer it-driften, kan det være forbundet med usikkerhed – og det gjorde sig også gældende for b conzept. Men den er gjort til skamme


“Det er en stor beslutning af gå fra in-house til outsourcing, men vi holdt fordele og ulemper op mod hinanden, og så valgte vi at stole på, at det var den rigtige beslutning. Det har det i dén grad vist sig at være,” siger Jan Facius, adm. direktør, b conzept by IDEGroup

“Ved at outsource har vi ændret en fast omkostning til en variabel omkostning, og samtidig har vi oplevet, at Soteas support er så hurtig og effektiv, at vi får taget problemerne i opløbet. Det er som at have sin egen it afdeling. Det reducerer nedetiden, og det kan aflæses på bundlinjen. Det er virkelig positivt,” siger Jan Facius

Den ekstra meter

It udfordringer kan stikke en effektiv kæp i et forretningshjul, så det er afgørende, at tingene bliver løst så hurtigt og smidigt som muligt. Og når driften er lagt ud af huset, er virksomheden afhængig af, at samarbejdspartneren kan agere hurtigt og tage ansvar. “For få uger siden stod vi i en situation, som krævede, at vores ERP-partner blev involveret. Der sagde Soteas konsulent: ‘Jeg ringer lige selv til dem og får det klaret’. Den proaktivitet og vilje til at gå den ekstra meter sætter jeg stor pris på, for så kan vi koncentrere os om at drive vores forretning,” siger Jan Facius, der arbejder på at udvide samarbejdet med Sotea: “Vi blev i begyndelsen af 2022 fusioneret med norske IDEGroup, så nu er vi en del af en stor koncern. Men vores erfaringer med Sotea er så gode, at vi har en intern dialog om, hvordan vi får udvidet samarbejdet.”

“Den proaktivitet og vilje til at gå den ekstra meter sætter jeg stor pris på, for så kan vi koncentrere os om at drive vores forretning”

- fortæller Jan Facius, adm. direktør, b conzept by IDEGroup

Om b conzept by IDEGroup

b conzept er en Full Concept virksomhed, som sælger business to business løsninger inden for reklameartikler, gaver og beklædning. De har hovedkontor i Silkeborg, samt showrooms og salgskontorer i Aalborg, Kolding og København. 

 

Outsource din it løsning, i dag

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up