Vil du også have overskuelig IT

Vil du også have overskuelig IT

 

Sotea overtager Solutios hostingforretning

It-virksomheden Sotea opruster med opkøb af Solutio hosting- og infrastrukturforretning. Dermed bliver den silkeborgbaserede Gazelle-virksomhed en endnu større spiller på markedet for hosting i Danmark.

It-virksomheden Sotea vokser igen på Højbovej i Silkeborg. Her støder fire nye medarbejdere til Sotea, som udvider med endnu mere it-infrastruktur og flere kunder. 

Baggrunden er, at Sotea køber hosting- og infrastrukturforretningen af den lokale it-virksomhed Solutio. Med opkøbet udvider Sotea og ruster sig til fremtiden med i alt 22 medarbejdere, der leverer itløsninger både lokalt, nationalt og internationalt.

"Vores kunder stiller hele tiden større krav til vores produkt, og vores fokus er konstant på at gøre hverdagen nemmere, sikre og mindre teknisk for kunderne. På den måde kan de fokusere på deres kerneydelse."

"Vi får tilført noget kompetence, på onsite support, hvor vi får mulighed for at have kørende konsulenter ude ved vores kunder, hvilket vi ikke tidligere har haft. Vi får mulighed for at komme tættere på vores kunder, og servicere kundernes eget udstyr. Derfor passer opkøbet og udvidelsen perfekt ind i vores strategi om øget vækst og øget tilfredshed hos vores kunder," siger Sotea-direktør Jess Munch Teilmann.

Solutio fortsætter herefter med at levere sit kerneprodukt til landets skoler. 

"Vi har i Solutio indtil nu stået på to ben med infrastrukturdelen og SkolePlan. Vi har et ønske om udelukkende at koncentrere vores energi om udvikling af SkolePlan, hvorfor vi har valgt at skille det ene forretningsområde fra gennem salget til Sotea," siger Solutio-direktør Brian Reinhold Jensen.

Siden begyndelsen i 2000 er Sotea konstant vokset og har i dag omkring 300 kunder, både danske og internationale virksomheder. 

Med tocifrede vækstrater i en årrække er Sotea de seneste fem år udnævnt til Gazellevirksomhed i Børsen, og med opkøbet ruster Sotea sig yderligere til at levere it-løsninger til virksomheder både i Silkeborg og i resten af landet. 

Soteas kernekompetence ligger inden for hosting, it-sikkerhed, netværk, it-drift- og support.
Sotea overtager både Solutios medarbejdere og eksisterende kunder. 

Solutios nuværende kunder mærker ingen forandringer i overgangen til Sotea. De vil få den sædvanlige høje service og kompromisløse support. Dog vil kunderne opleve adgang til flere ressourcer, specialister og kompetencer.

"Vi glæder os til at tage imod Solutios tidligere kunder. De kan være helt trygge. Hos Sotea garanterer vi, at deres nuværende it-løsning forsætter som hidtil, og vi vil anstrenge os for at yde den bedste service og support," siger Jess Munch Teilmann.  

Kontakt:
Jess Munch Teilmann, direktør i Sotea. 
Telefon/Mail: 70209924/40559929/jm@sotea.dk

Soteas koncept for IT-outsourcing er enkelt og overskueligt

IT Hosting

IT Hosting

En hostet IT-løsning der er bedre og sandsynligvis billigere end den løsning, du har i dag

Kompromisløs support

Kompromisløs support

Vi løser alle store og små IT-problemer med respekt for din tid og din forretning, som en del af aftalen

Løbende optimering

Løbende optimering

Løbende optimering af it-løsningen på baggrund af brugernes adfærd, så i arbejder smartere og sparer penge

Tre garantier

Tre garantier

Hos sotea får du:

Pris Garanti
Leverings Garanti
Kvalitets Garanti

 

Besøg vores partner
Sotea • Højbovej 1b • 8600 Silkeborg • salg@sotea.dk
Linie
Salg: 70 20 99 24 •  Support: 70 22 99 24 •  Sitemap

Overskuelig It