Vil du også have overskuelig IT

Vil du også have overskuelig IT

Kompromisløs support

Kompromisløs IT-support

Kompromisløs IT-support betyder, at vi løser IT-problemerne hurtigt, effektivt og med respekt for brugerens tid. Vores supportere er også vores teknikere, så de kender systemerne og ved, hvad de – og hvad du – taler om.

 

Single point of contact

Soteas IT-supportere håndterer alle IT-problemer, så du kun skal ringe ét sted hen. Lige fra printerproblemer over nulstilling af password til oprettelse af SQL-database. Ingen problemer bliver afvist, selv problemer, der knytter sig til software fra tredje part håndterer vores IT-supportere. Vi kontakter leverandøren for dig og får løst problemerne hurtigt, så brugeren kan komme videre. IT-supporten er altid en del af vores IT-hosting.

 

100% fri IT-support

Med server-hosting hos Sotea har du 100 % fri IT-support. Det betyder, at alle brugere må ringe og maile direkte til os, så meget de vil - uden at det koster ekstra. Det kan vi naturligvis kun tilbyde, fordi vores system generelt kører rigtig godt, og vi derfor ikke bliver kimet ned af frustrerede brugere. Alle vores brugere sidder og passer deres arbejde - uden at blive forsinket af IT-problemer.

Som en del af vores IT-service har I løbende overblik over, hvor meget I har henvendt jer til IT-supporten, og hvor hurtigt problemet er blevet løst.

 

24 timers IT-support på 7022 9924

IT-supporten er fuldt bemandet mandag til torsdag kl. 8:00 - kl. 16:30, og fredag kl. 8:00 - 16:00. Resten af døgnet og resten af ugen har vi en vagttelefon, der altid er bemandet.

 

Soteas koncept for IT-outsourcing er enkelt og overskueligt

IT Hosting

IT Hosting

En hostet IT-løsning der er bedre og sandsynligvis billigere end den løsning, du har i dag

Kompromisløs support

Kompromisløs support

Vi løser alle store og små IT-problemer med respekt for din tid og din forretning, som en del af aftalen

Løbende optimering

Løbende optimering

Løbende optimering af it-løsningen på baggrund af brugernes adfærd, så i arbejder smartere og sparer penge

Tre garantier

Tre garantier

Hos sotea får du:

Pris Garanti
Leverings Garanti
Kvalitets Garanti

Sotea • Højbovej 1b • 8600 Silkeborg • salg@sotea.dk
Linie
Salg: 70 20 99 24 •  Support: 70 22 99 24 •  Sitemap

Overskuelig It