Vil du også have overskuelig IT

Vil du også have overskuelig IT

 

Bedre og billigere server-hosting

Med server-hosting hos Sotea har dine medarbejdere altid de nyeste programmer og den højeste sikkerhed. Alle data ligger trygt og godt i vores eget topsikre hostingcenter. Du betaler kun for de aktuelle brugere og alt support er inklusiv.

 

Billigere i længden

Med server-hosting hos Sotea betaler I et fast månedligt abonnement. Soteas tre garantier sikrer, at driftsprisen ikke stiger, hvis dit behov er uændret, tværtimod laver vi løbende optimering af jeres server-hosting forbrug, så I kan spare penge på den lange bane.

Soteas abonnement er sammensat af fire faktorer: 

1) antallet af brugere
2) antallet af softwarelicenser
3) server kapacitet 
4) datamængde. Illustration1I køber ikke selv dyrt hardware og softwarelicenser, men lejer servere og software hos os. Derfor har I altid adgang til de nyeste systemer uden ekstrainvesteringer, og I betaler kun efter det aktuelle behov for server-hosting.

 

Høj kompetenceniveau, og IT ansvaret er placeret

Hos Sotea får du den højest mulige IT-sikkerhed. Sotea har arbejdet med server-hosting siden 2005, og har derfor været med fra starten. Vi er en stab af certificerede it specialister med et højt kompetenceniveau. Vi løser dagligt opgaver for brugere, som sidder i danske og internationale virksomheder fra mange forskellige brancher.

Vi er problem knusere, kender systemerne og de udfordringer der løbende opstår, igennem mange års erfaring. Vi lever op til de højeste krav og standarder indenfor server-hosting og IT-sikkerhed, igennem løbende certificeringer og vores revisorerklæring.

 

Server-hosting efter dit behov

Vores server-hosting er dynamisk og kan ændres efter behov. Får I brug for mere serverplads, større backup eller flere programlicenser - eller kan I nøjes med mindre - skalerer vi blot din server-hosting op eller ned. I en periode eller permanent. Du skal ikke ud og investere i nye servere eller software, vi tilpasser blot aftalen.

 

Automatisk opdatering

Med server-hosting løsning har dine medarbejdere altid adgang til de nyeste versioner af programmerne. Sotea opdaterer for dig, når der kommer nyt, og hverken budgettet eller brugerne generes af opdateringen. Medarbejderne kan blot glæde sig over altid at have den seneste version af softwaren og kompromisløs IT-support lige ved hånden.

Sotea sørger for at dine servere altid er opdateret med de sidste nye sikkerhedsopdateringer. Alle systemer er overvåget 24/7/365, din garanti for at systemerne altid kører optimalt. Så med Sotea server-hosting er du altid fremtidssikret.

 

 

 

Soteas koncept for IT-outsourcing er enkelt og overskueligt

IT Hosting

IT Hosting

En hostet IT-løsning der er bedre og sandsynligvis billigere end den løsning, du har i dag

Kompromisløs support

Kompromisløs support

Vi løser alle store og små IT-problemer med respekt for din tid og din forretning, som en del af aftalen

Løbende optimering

Løbende optimering

Løbende optimering af it-løsningen på baggrund af brugernes adfærd, så i arbejder smartere og sparer penge

Tre garantier

Tre garantier

Hos sotea får du:

Pris Garanti
Leverings Garanti
Kvalitets Garanti

 

Besøg vores partner
Sotea • Højbovej 1b • 8600 Silkeborg • salg@sotea.dk
Linie
Salg: 70 20 99 24 •  Support: 70 22 99 24 •  Sitemap

Overskuelig It