Vil du også have overskuelig IT

Vil du også have overskuelig IT

 

Hosted IT? Hvad er det nu lige det er?

Hosted IT er at gøre det nemt – og bedre. Hvorfor sætte dig ind i, købe, administrere og opdatere IT, når du kan leje en nøglefærdig IT-løsning hos os? Du vil opleve det som at have din egen IT-afdeling, der klarer alt.

 

IT-hosting er fremtidens IT

I dag er virksomheders bredbåndsforbindelser så hurtige, at det ikke længere er nødvendigt at have programmer, filer og dokumenter liggende på egne servere, hvor det er i fare for alt fra virus til vandskader, og hvor I selv skal opdatere systemerne og tage backup. Med andre ord, har i selv ansvaret for jeres IT.

 

Lad din IT flytte hjemmefra

I stedet kan i lade Sotea tage det totale ansvar for jeres IT, i én samlet løsning, alt inklusive. Hosted IT er i princippet en lejeaftale, hvor du lejer dig ind på vores store, sikre IT systemer i ly for vand, brand, hackere og virus, i et hostingcenter med høj IT-sikkerhed.

Samtidig tager vi ansvaret for løbende opdateringer af jeres IT systemer, og vi overvåger alle systemer 24/7/365, jeres garanti for at systemerne er konstant optimeret. Det vil sige, at vi tager backup, opdaterer virusprogrammer og opdaterer servere for jer. Med andre ord, tager vi det totale ansvar for jeres IT.

 

Hosted IT giver mobil adgang 

Med hosted IT har du og dine medarbejdere adgang til alle programmer fra enhver computer med internetforbindelse, så man fx kan logge på hjemmefra, fra mobilen eller fra sin iPad. Dermed har man altid adgang til alle sine programmer og data, uanset hvor man er.

 

Support og optimering 

Hos Sotea supplerer vi alt teknikken med kompromisløs IT-support, som håndterer alle IT-problemer hurtigt og smilende uden det koster dig ekstra.

Vi analyserer også din IT-løsning løbende, så I slipper for at betale for programmer, I ikke bruger, eller betale for brugere, der ikke længere er ansatte. Vi skalerer simpelthen aftalen op og ned efter behov.

Derfor er IT-outsourcing og hosted IT oplagt for langt de fleste virksomheder.

 

Soteas koncept for IT-outsourcing er enkelt og overskueligt

IT Hosting

IT Hosting

En hostet IT-løsning der er bedre og sandsynligvis billigere end den løsning, du har i dag

Kompromisløs support

Kompromisløs support

Vi løser alle store og små IT-problemer med respekt for din tid og din forretning, som en del af aftalen

Løbende optimering

Løbende optimering

Løbende optimering af it-løsningen på baggrund af brugernes adfærd, så i arbejder smartere og sparer penge

Tre garantier

Tre garantier

Hos sotea får du:

Pris Garanti
Leverings Garanti
Kvalitets Garanti

 

Besøg vores partner
Sotea • Højbovej 1b • 8600 Silkeborg • salg@sotea.dk
Linie
Salg: 70 20 99 24 •  Support: 70 22 99 24 •  Sitemap

Overskuelig It